BELEDİYE DESTEĞİ İLE MARMARİS'TE 20 GÜN EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BELEDİYE DESTEĞİ İLE MARMARİS'TE 20 GÜN EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Marmaris Belediyesinin katkılarıyla “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kapsamında 7-27 Mart tarihleri arasında onlarca etkinlik hayata geçiyor.

Marmaris Belediyesi, ilçede faaliyet halinde olan sivil toplum kuruluşu ve derneklere desteklerine devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları ve dernekler, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kapsamında yapacakları etkinliklere Marmaris Belediyesi büyük destek verdi. Tiyatro, müzik ve çeşitli gösterilere destek veren belediye yetkilileri, Saman İskelesi’nde kadın halk pazarının açılmasına vesile oldu. Etkinliklerin en önemlileri arasında ise 12 Mart Cumartesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Gülizar Biçer Karaca, Türkiye Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Canan Güllü katılımıyla “Kadın Hakları ve Bizleri bekleyen tehlike” isimli konferans olacak. 8 Mart günü saat 16.00’da tüm kadınlar Ketenci Kavşağı’ndan başlayarak Atatürk Anıtı’na kadar hakları için yürüyecek. Çeşitli sergiler açılırken psikologlar eşliğinde kadınlara destek bilgilendirmesi yapılacak.

20 gün çeşitli alanlarda devam edecek olan etkinlikler ile ilgili açıklama yapan Marmaris Belediye yetkilileri, “ Belediye olarak her zaman sivil toplum kuruluşları ve derneklerin yanındayız. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü tek güne sığdırılmamalıdır. Her platformda kadınların hakları ve yaşamsal sorunları ele alınarak çözüm üretilmelidir. Marmaris Belediyesi olarak üreten kadınlarımızın her zaman yanındayız. Ayrıca kadınlarımızın sosyal hakları, istihdam sağlanması için el veriyoruz. Kadınlarımız baş tacımızdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.