BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN PROJESİ KAYMAKAM AKSOY KATILIMI İLE YAPILDI

BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN PROJESİ KAYMAKAM AKSOY KATILIMI İLE YAPILDI

Marmaris ilçe merkezinde ‘Bayramınız kemerli olsun’ projesi kapsamında 4 farklı noktada denetimler yapıldı. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy sürücülerin bayramını kutladı, emniyet kemerlerini taktıkları için teşekkür etti.

Marmaris ilçe merkezinde ‘Bayramınız kemerli olsun’ projesi kapsamında 4 farklı noktada denetimler yapıldı. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy sürücülerin bayramını kutladı, emniyet kemerlerini taktıkları için teşekkür etti, araçların içinde bulunan çocuklara boyama kitabı, şapka ve ‘hayata sıkı tutun ‘ yazılı tişörtler hediye etti.

İçişleri Bakanlığının Ramazan bayramı öncesinde yoğunlaşan trafikte sürücülerin güvenli seyahat etmeleri amacı ile hazırladıkları ‘Bayramınız kemerli olsun ‘ projesi kapsamında 81 ilde eş zamanlı emniyet kemeri denetimleri yapıldı. Dün saat 18.00 de Çetibeli Jandarma kontrol noktasında Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü S.Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Tuğgeneral Ali Gemalmaz ile emniyet kemeri denetimi yapılmıştı.

Bugün saat 11.00 de tüm Türkiye’de eş zamanlı yapılan denetimler kapsamında Marmaris Atatürk Meydanında, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü V.Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Trafik, Bölge trafik denetleme istasyonu, İlçe Trafik Tescil Şube amirliği ekipleri ile birlikte ilçe merkezinde sürücülere emniyet kemerinin önemini anlatarak boyama kitabı, şapka, tişört ve bayramınız kemerli olsun yazılı broşürler dağıttılar, emniyet kemeri takılı olmayan sürücüleri uyardılar.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ‘’ İçişleri Bakanlığımızın bayram öncesi oluşan trafik yoğunluğunda kazaları en az indirmek olası bir kazada can güvenliğini sağlamak amacı ile başlattığı projeyi ilçemizin farklı noktalarında uyguluyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın can güvenliğine kıymet verdiğimizi bilmeleri, emniyet kemerinin önemini anlamaları ‘’ diyerek iyi bayramlar dileklerinde bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil ve denetleme Şube ekipleri, jandarma trafik ve Bölge trafik denetleme istasyonu ekipleri bayram boyunca takviye personel ile denetimlere devam edeceklerini belirttiler.

Yapılan uygulamalarda emniyet kemeri takılı olmayan bazı sürücüler ‘şehir içinde kemer takma zorunluğu olduğunu bilmiyorduk’ dediler ancak trafik ekipleri şehir içi ve şehirlerarası trafikte emniyet kemeri takmanın zorunluğu olduğunu anlattılar.

whatsapp-image-2022-04-30-at-11-49-50-4.jpegwhatsapp-image-2022-04-30-at-11-57-28-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-30-at-11-49-50-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.