BAŞKAN MEHMET OKTAY’A PROJE ÖDÜLÜ

BAŞKAN MEHMET OKTAY’A PROJE ÖDÜLÜ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da düzenlenen İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri törenine katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ında aralarında bulunduğu yöneticilere ödül verdi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2. Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri’ne layık görüldü. Başkan Oktay projesi ile ödülünü aldı. Başkanlar ve siyasetçiler tören sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi. Törende konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Gerçekten de yerel yönetimler bütün zorluklara rağmen, zorlukları aşıp halka hizmet etme konusunda büyük sorumluluklar üstlenerek görev yapıyorlar. Bu anlayışla hareket eden bütün belediye başkanı arkadaşlarıma, hiç bir parti farkı gözetmeksizin yürekten teşekkür ederim.Çünkü belediye başkanları bulundukları beldenin aslında bütün sorunlarının kendisine yansıdığını belediye başkanları gayet iyi bilirler. Dolayısıyla bu sorunları çözmek için de olağanüstü çaba harcarlar. Bu çabayı harcarken, son derece sınırlı kaynakları olduğunu da gayet iyi biliyoruz.Yılmaz hocamız burada. Eskişehir’i, yeni ve çağdaş bir kent yapan, Bursa ve Ankara arasında çölde bir vaha gibi yeşerten olağanüstü bir çaba sergiledi. Hepinizin huzurunda Yılmaz hocamıza gerçekten çok teşekkür ederim. Belediye başkanlığı konusunda güzel çalışmalar yaptınız. Her güzel çalışmayı da takdir etmek aslında hepimizin ortak görevi olması gerekir” dedi. Ödül törenine Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk ,CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tarhan katıldı.

MARMARİS İÇİN HEP ÇALIŞACAĞIZ

Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı’yla birlikte ödül törenine katılan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise “Marmaris olarak ödül almanın gururunu yaşadık. Son yıllarda Marmaris olarak büyük sıkıntılarla baş ediyoruz. Ancak enerjimizi, motivasyonumuzu ve umudumuzu hiç yitirmedik. Dünyanın incisi Marmaris'imizin küllerinden yeniden doğması için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Marmaris halkı adına Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve İkinci Yüzyıl Derneği'ne teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadesini kullandı.

277366671-10159198750601107-7042020602115052641-n.jpg277439792-10159198750591107-8321251166159271618-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.