BAŞINA ÖDÜL KONULAN KÖPEĞİ POLİS BULDU

BAŞINA ÖDÜL KONULAN KÖPEĞİ POLİS BULDU

Marmaris’e yatı ile tatile gelen İsrailli aile, yanlarına sadık dostları köpeklerini de alarak yat limanında geldiklerinde adı ‘ciao’ olan köpeklerini kaybettiler, Polis güvenlik kameralarından köpeği kimin aldığını bulup sahiplerine teslim etti.

Marmaris’ e yatları ile tatile gelen İsrail vatandaşı Kristin Shamsoum, dün akşamüzeri yemek için oturdukları restoranda Toy poddle cinsi Ciao isimli köpeğinin tasmasını çıkardığını, köpeğin yanlarından uzaklaştıktan sonra geri dönmediğini, çevreye sorduklarında yeşil tişörtlü birinin alarak gittiğini öğrendiklerini belirterek Marmaris İlçe emniyet müdürlüğüne kayıp başvurusu yaptı. Ayrıca Shamsoum Sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak köpeğin başına bir de 2 bin Euro ödül koydular.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş büro ekipleri, gelen kayıp başvurusuna istinaden civar güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, kadının söylediği yeşil tişörtlü adamı ve kayıp köpeği kucağında görüntülerine ulaştı. Kişinin kimliğine de ulaşan Polis yine yat limanında bir mekan işletmecisi olan E.E ‘ye ulaştı, yapılan aramada kayıp köpeği buldular. E.E nöbetçi savcı talimatı ile gözaltına alındı.

Nöbetçi Savcı talimatıyla gözaltına alınan işletmeci E.E. ise verdiği ifadesinde, “ Başı boş bir köpek olduğunu ve çevrede dolaştığını gördüm. Çevredekilere sordum, sahibi olmadığını düşünerek Köpeği alıp olay yerinden ayrıldım” dedi. İsrailli kadın ise E.E.’den şikayetçi olmayarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden mutlu şekilde ayrıldı. İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor

‘’Polis para ödülünü kabul etmedi’’

Kayıp Köpeğin 24 saat geçmeden bulunmasının ardından Asayiş büro ekipleri İsrailli turiste ulaşarak emniyet müdürlüğüne çağrılarak köpeği teslim edildi. Köpeğini asayiş Komiseri Barış Havsalı’dan teslim Kristin Shamshoum, koyduğu para ödülü olan 2 bin Euro vermek istedi. İlçe Asayiş Grup Amirliği Komiseri Barış Havsalı, parayı kabul etmeyerek asli görevlerinin olduğunu, vatandaşların mutluluğunun en büyük ödül olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2023-06-04-at-18-50-49.jpeg

whatsapp-image-2023-06-04-at-18-50-48.jpeg

whatsapp-image-2023-06-04-at-19-14-32.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.