BAKAN SÜLEYMAN SOYLU MARMARİS YANGININDA ÇARPICI İDDİALAR ORTAYA ATTI

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU MARMARİS YANGININDA ÇARPICI İDDİALAR ORTAYA ATTI

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, üçüncü günde devam eden Marmaris orman yangını hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Yangının nasıl çıktığı ve bir şüpheli olduğunu vurguladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3. günde devam eden orman yangınlarında çarpıcı iddialarda bulundu. Bakan Soylu açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“ASKER HELİKOPTERLERİ DEVREDE”

Kameralar karşısına geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Soylu, "Marmaris'teki yangında ilk kez bir kerede 7-10 ton su atan TSK helikopterleri görevde. Bu yangınlarda büyük bir mücadele ortaya konuluyor. Hükümetimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın duruşuyla her bir canlıyı korumak için mücadelemiz devam etmektedir. Sele gideriz, yanlış bilgilerle vatandaşımızı yanıltmaya çalışırlar, kaos oluşturmaya çalışırlar. Depreme gideriz, çadırın önünde burada çadır yok derler. Para toplayacaksan git çalışmayan İETT otobüsleri için topla. Laf söylemek için laf söyleme. Türkiye'nin bunu kaldıracak takati yok. Biz göçle uğraşıyoruz, Rusya savaşıyla uğraşıyoruz, pandeminin etkileriyle uğraşıyoruz. Bakanlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı sabahtan akşama kadar gecelere kadar çalışır mı? Geçen aradığında geçe üçtü." ifadelerini kullandı.

"YANGININ NASIL ÇIKTIĞINA YÖNELİK BİR TESPİTİMİZ VAR"

Soylu, yangının sabotaj kaynaklı çıkıp çıkmadığı sorusuna ise, "Yangının nasıl çıktığına yönelik bir tespitimiz ve kimliğimiz var. Arkadaşlarımız üzerindeler. Yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız'' sözleriyle yanıt verdi.

fv2ljewx0aas8mm.jpgwhatsapp-image-2022-06-22-at-03-38-18-9.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.