BAHAR GELDİ,MARMARİSLİLER SAHİLLERE AKIN ETTİ

BAHAR GELDİ,MARMARİSLİLER SAHİLLERE AKIN ETTİ

Cemre'nin geçen hafta toprağa düşmesiyle,bahar mevsimin ilk ayı olan Mart gelince ve Ramazan ayına girmeden son pazar gününde Marmarisliler kendilerine güzel havaya bıraktı.

Bugün, sahiller ve parklar, güzel havanın etkisiyle aileler, çiftler ve gençler ile dolup taştı. Kimi vatandaşlar çocukları ile parklarda kimi vatandaşlar ise baharın tazeliğini ve enerjisini hissedebilmek için deniz kenarında yürüyüş yapmayı tercih etti. Marmarisliler uzun süredir bekledikleri güneşli bahar günlerin tadını çıkarmaya başladılar.

Çocuğu ile parkta zaman geçirmeyi tercih eden D.Y “ baharın, ramazan havalarının geldiğini hissediyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor. Evet Marmarisimiz zaten uzun süre kar kış gören bir yer değil ancak bu havaların bizlere hissettirdiği bambaşka bir his yani benim için böyle. Bu havanın tadını çıkarmak için oğlum ile parka gelip güzel keyifli anlar yaşıyorum” dedi.

Sahil Kenarında yürüyüş yapan Savan çifti “ eşimle birlikte güzel Marmarisimizde yürümeyi zaman geçirmeyi çok seviyoruz tabiki şehir olarak eksiklerimiz çok ama belli bir yaşa geldikten sonra hayatın kıymetini anlıyor ve ona göre davranıyoruz. Bizde bu güzel bahar günlerinin tadını elimizden geldiğince çıkarmaya çabalıyoruz” dedi.

Meteoroloji yetkilileri,önümüzdeki haftalarda sıcaklıkların bir nebze de olsa yükseleceğini ancak ara ara yağışlar olabileceğini bilirdi.

img-7711.jpeg

img-7688.jpeg

img-7704.jpeg


Muhabir:Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum