Azeri iş kadını Ulviye Alizade dolandırıcılık mı yaptı ?

Azeri iş kadını Ulviye Alizade dolandırıcılık mı yaptı ?

Bozburun Mahallesindeki DSV Yatçılıkta Azeri Asıllı iş kadını Ulviye Alizade Kuceruk tarafından dolandırıldığını iddia edenler Marmaris Barosu’na kayıtlı Avukat Orhan Can Gencel aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Marmaris İlçesi’ne 65 kilometre mesafedeki dünyaca ünlü turistik Bozburun Mahallesi2ndeki DSV yatçılıkta iddialar ve olaylar bitmiyor. DSV Yatçılık ortağı Azeri Asıllı iş kadını Ulviye Alizade Kuceruk’ün Antalya merkezli bir denizcilik firmasını dolandırdığı öne sürüldü. Kuceruk tarafından dolandırıldıklarını iddia eden firma Marmaris Barosu’na kayıtlı Avukat Orhan Can Gencel aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Avukat Gencel konuyla ilgili sorularımıza cevap verdi. Yapılan açıklamada şu ifade edildi. “ Müvekkilim, Bozburun'da bulunan DSV Yatçılık firmasına teknesini çekmek için başvurmuş, kendisini tek yetkili olarak tanıtan Ulviye Alizade Kuçeruk ile anlaşma yapıp parasını ödemiştir. Ancak müvekkilim parasını ödediği hizmeti alamamış teknesini çekeceği alandan yararlanamamış ve mağdur duruma düşmüştür. DSV yatçılık firmasına ödeme yaptığını sanan hem mağdur hem de borçlu olarak görünen müvekkilim, DSV yatçılık firmasına değil de Ulviye Alizade Kuçeruk'un şahsi hesabına para yatırmış ve elimizde dekontlarımız mevcuttur. Kendini tek yetkili olarak gösteren Ulviye Alizade Kuçeruk ödemeleri şahsi hesabına alarak şirket hesabına aktarmamış. Yaptığımız araştırmalar sonucu Ulviye Alizade Kuçeruk birçok kişiyi aynı şekilde dolandırmış ve mağdur etmiştir. Müvekkilim adına Marmaris Adliyesi'ne suç duyurusunda bulunup şikâyetçi olduk”. Yaşanan hukuki süreç içerisinde aynı yöntemlerle 7 kişinin daha dolandırıldığı öne sürüldü. Dolandırılan kişi ve firma sahiplerinin İş kadını hakkında suç duyurusunda bulunacağı kaydedildi.

Geçtiğimiz aylarda DSV ortağı İşadamı Muzaffer Özlü, şirketinde vergi kaçırıldığını ve usulsüz işlemler yapıldığını belgelerle ortaya koyarak Ulviye Alizade Kuçeruk hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. DSV yatçılık ortağı Azeri kadın ile ilgili çok sayıda suç duyurusu olmasına rağmen halen bir girişimde bulunulmaması ve yetkililerin inceleme yapmaması soru işaretlerini beraberinde getirdi. Muğla Vali Yardımcısı ve bir çok bürokratlarla yatçılık firmasında görüşme yapan Azeri kadını yaşanan olaylara rağmen kimin koruduğu sorulmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.