Astsubay,eşi ile  boşanma anlaşması için gittiği avukatlık ofisinde tabancasıyla intihar etti

Astsubay,eşi ile boşanma anlaşması için gittiği avukatlık ofisinde tabancasıyla intihar etti

Marmaris'te boşandığı eşi ile avukatlık bürosunda anlaşma protokolü imzalamak için gelen denizci Astsubay H.B.(42) beylik tabancasıyla kafasına sıkarak intihar etti.

Olay, bugün (Cuma) akşam saat 19.30 sıralarında Armutalan Merkez Mahallesi Adliye yolu Adalet Apartmanı 4. katta bulunan avukatlık bürosunda meydana geldi. Marmaris’te görev yapan denizci Astsubay H.B., bir süre önce boşandığı eşi Y.Ö. ile taşınmazlarının paylaşımı ve 2 çocuğunun velayeti için avukatlık bürosunda bir araya geldi. İddialara göre anlaşma esnasında Astsubay H.B. balkona çıktı ve bir anda belinde bulunan beylik tabancasını çıkartıp şakağına dayayarak ateş etti. Avukatlık bürosunda bulunan kişiler 155 ihbar hattını arayarak yardım istedi. İntihar eden astsubayın eski eşi Y.Ö. olay yerinde sinir krizi geçirdi, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Avukatlık bürosuna gelen polis olay ekipleri ve savcı yerinde yaptıkları ilk inceleme sonrası cenaze Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Garnizon Komutanlığı’ndan gelen meslektaşları ve komutanları hastane morgunda teşhis yaptı. Cenaze yapılan ilk otopsi sonrası Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Nöbetçi savcılık yaptığı ilk inceleme de intihar olduğunu tespit etti. Astsubayın beylik tabancası incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Bir kız ve bir erkek çocuğu sahibi astsubayın cenazesinin inceleme ardından memleketi Bursa’da toprağa verileceği öğrenildi. İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olayın meydana geldiği apartmanın giriş katında manav İsmail Olışık, “ Üst katta bir silah sesi geldi. Yukarı koştuk. Baktık ki balkonda beyefendi yatıyor kafasına sıkmış. Üzücü bir olay, tek el bir silah sesi geldi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.