AŞIRI YAĞIŞ ELEKTRİK KESİNTİSİNE SEBEP OLDU

AŞIRI YAĞIŞ ELEKTRİK KESİNTİSİNE SEBEP OLDU

Marmaris’te bugün sabah saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken aynı zamanda elektrik kesintilerine sebep oldu.

Marmaris, yazı aratmayan güneşli günlerin ardından bugün yerini bir anda yerini sağanak yağışa teslim etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Muğla ve çevresine kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapılmıştı. İlçe genelinde gök gürültüsü ve şimşekle başlayan sağanak yağmurla birlikte, fırtına da etkili olunca Sarıana mahallesi başta olmak üzere bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşandı.

Mahalle sakinlerinden olan Z.Ö “Elektrik kesintisi evimizdeki eşyalara hep zarar verdi, bu devirde artık bir şey kolay kolay alınamıyor. Kış ayındayız evet yağışlar çok normal fakat her yağış sonrası elektriklerimizin kesilecek kadar güçsüz bir alt yapımız mı var?” Diyerek isyan etti.

Benim zararımı kim giderecek diyen bir başka Sarıana Mahallesi sakini “Eşyalarım bozuldu hep, anlam veremiyorum şimdi bizim mağduriyetimiz elektrikler onarılarak giderilecek fakat zararımızı kim karşılayacak peki, bunu kim düşünecek” ifadelerini kullanarak yetkililerden bir açıklama beklediğini belirtti.

Elektrik kesintisi yaşandığı belirlenen yerleşim yerine yeniden enerji verilmesi için ekipler çalışmalara devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Fulya AYBAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.