AREENA CLUB UNUTULMAYACAK EĞLENCE YAŞATTI

AREENA CLUB UNUTULMAYACAK EĞLENCE YAŞATTI

GÜNEY Ege’nin 5 bin kapasiteli en büyük açık hava diskosu “AREENA CLUB” “Yaza merhaba” adı altında görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Eğlencenin kalbi Barlar Sokağı’nda Türkiye ve dünyanın en çok tanınan diskolarından biri olan “AREENA CLUB” yaza merhaba partisiyle kapılarını açtı. Marmaris ve Muğla’nın çeşitli ilçelerinden tanınmış işadamları, siyasetçi, işletmeciler yanı sıra çok sayıda turistin katıldığı açılış partisi coşkulu geçti. Havanın kararmasıyla yoğun bir kalabalığın geldiği parti de mekân ağzına kadar doldu. Diskonun dolmasıyla kapılar kapatılarak muhteşem eğlence başladı. Müzik yayınların son bulduğu saat 00.00’a kadar dans ve animatör grupları pistte şovlarını sergiledi. DJ’ler gündemde ki hit hareketli müziklerini çalmaya başlamasıyla sahne dans edenler ile doldu. İçkilerin su gibi tüketildiği gece de çalan hareketli şarkılar kalabalığı coşturdu. Korona virüs salgınının acısını çıkartır gibi çılgınlar gibi eğlenenler unutamayacakları bir 3,5 saat geçirdi. Lazer ve ışık gösterileri arasında piste çılgınlar gibi dans edenler slow parçalarda duygusal anlar yaşadı. “Yere iğne atsan düşmez” dedirten görüntüler oluşan diskoda saatler 00.00’a geldiğinde müzikler sustu. AREENA CLUB İşletmecisi İşadamı Kamil Issı, bu gece eğlenceye ortak olan, katılan ve destek veren herkes teşekkür etti. Yaz boyunca konser ve çılgın eğlencelerin adresinin 18 yılda olduğu gibi bu yılda AREENA CLUB olacağını söyledi. Yoğun bir kalabalık hafta sonunu ilk günü çılgınlar eğlendikten sonra mekândan ayrıldı.

whatsapp-image-2022-04-15-at-23-03-37-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-15-at-23-03-05.jpegwhatsapp-image-2022-04-15-at-23-03-36.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.