ARAP TURİSTLERİN TAŞKINLARINA BİR YENİSİ EKLENDİ

ARAP TURİSTLERİN TAŞKINLARINA BİR YENİSİ EKLENDİ

MARMARİS’te tatil yapan ARAP turistleri taşkınlıklarına bir yenisini daha ekledi. Fidan dikimi yapılan alanlar ATV aracıyla göz göre göre talan edildi. İçmeler halkı gördüklerine isyan etti.

Marmaris’te tatil yapan çok sayıda Orta doğulu turistler taşkınlıklarıyla herkesi bezdirdi. Uzunyalı, Barlar Sokağı ve Yat Limanı’nda aldıkları alkolün etkisiyle vatandaşlara küfür eden, yol ortasına tuvaletini yapan ve toplu halde dolaşarak aşırı gürültü yapan Arap turistler; yeni bir ahlaksızlığa imza attı. Kiraladıkları ATV tarzı arazi araçlarına binen 3-4 grupluk Arap turist, İçmeler Mahallesi’nde fidan dikimi yapılmış yanan alanlara girdi. Fidanları gördükleri halde bilerek ve isteyerek üzerinde geçip ezen ARAPLAR, görenleri isyan ettirdi. Bazı vatandaşlar orta doğulu turistleri alandan çıkmaları için uyarmalarına rağmen dinleyen olmadı. Fidanları ezip ortalığı tozu dumana katan ARAPLAR, trafiği tehlikeye sokarak İçmeler sokaklarında dolaşmaya devam etti.

BUNLARIN OLDUĞU YERDE KALİTELİ TURİST OLMAZ

Marmaris’te bir anda etrafta Arap turistlerin dolduğunu ifade eden vatandaşlar, “ Hepsi gündüz ve gece alkollü dolaşıyor. Plajlarda, otellerde ve sokaklarda taşkınlıkları herkesi bezdirdi. Grup halde dolaşan özellikle erkek Araplar ahlaksızlıkları ile tavan yapmışlar. Yanan alanlarda fidanları bilerek ezdiler ve bundan da bağırarak büyük zevk aldılar. Böyle ahlaksız, edepsizler Marmaris’te olmamalıdır. İngiliz ve diğer Avrupalı turistleri de ciddi etkiliyor” dedi.

whatsapp-image-2022-05-09-at-23-35-24.jpegwhatsapp-image-2022-05-09-at-23-35-26.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.