AK PARTİ VEKİLİ GÖKCAN ZABITAYA KIZIP KENDİNİ YAKAN KÖMÜRCÜNÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ VEKİLİ GÖKCAN ZABITAYA KIZIP KENDİNİ YAKAN KÖMÜRCÜNÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan Marmaris’te yaptığı kurum ziyaretlerinden sonra geçtiğimiz hafta zabıtaya kızıp kendini yakan ve hastanede hayatını kaybeden kömürcü Süleyman Ekici’nin ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

whatsapp-image-2022-01-27-at-17-44-46-001.jpegwhatsapp-image-2022-01-27-at-17-44-46-001.jpeg

Milletvekili Yelda Erol Gökcan merhum Süleyman Ekici’nin hayatını kaybettiği yerde oğlu Nuri Ekici ve kızı Gizem Ekici ile görüştü.

Vekil Gökcan aile ile yaptığı görüşmede başsağlığı dileyerek ‘’ çok acı ve üzücü bir durum, başınız sağ olsun vatandaşımızın böyle vahim bir olay sonucu hayatını kaybetmiş olmanın derin kederini yaşadım. Benim yapabileceğim herhangi bir şey olursa lütfen söylemekten çekinmeyin ‘’ dedi.

Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Afyon’da 112 acil sağlık personeli olarak görev yapan Merhum kömürcü dayının kızı Gizem Ekici’nin Marmaris’te ailesi ile birlikte olmak için tayin istediğini öğrenince yanındaki danışmanına not almasını söyledi.

Ak Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Teşkilat Başkanı Anıl Berk, Tanıtım ve medya sorumlusu Bilge Özsoy ve Ak Parti üyeleri ile ziyaretlerine devam ederek yolda karşılaştıkları vatandaşlar ile de sohbetler ettiler.

whatsapp-image-2022-01-27-at-17-44-28.jpegwhatsapp-image-2022-01-27-at-17-44-28.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.