AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM, ONURLANDIRAN KONUŞMA

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM, ONURLANDIRAN KONUŞMA

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan 10 Kasım Atatürk’ü anma gününde sosyal medya hesaplarından anlamlı bir video yayımladı. TBMM de yine günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Ulu önder Atatürk’ün kahramanlığını anlatan video duygulu anlar yaşattı.

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84.yıldönümünde sosyal medyasında paylaştığı videoda ‘’ bu bir kahramanlık hikâyesi. Bir an vardır çocuklarla çocuk olan gençlerin yolunu açan yurttaşlarına ise armağan ve başka bir an halkının istikbali için durmadan yorulmadan çalışan, cephede komutan savaşta bedel ödeyerek isminin başına gazi unvanını alan cesareti ise doğuştan bir adam. Kanındaki bu cesaret ile dünyaya meydan okuyan tüm bunlardan sonra yine bir an beklenen özlemi halkına sunan kadına değer veren Türkiye’yi demir ağlarla ören sanayide devrim yapan, köylüyü efendi ilan eden yine aynı kahraman. bu defa beklenmeyen o an tarih 10 kasım 1938 akrep dokuzdadır beşin üstüne gelir yelkovan ve aramızdan ayrıldı o büyük komutan, gözlerini dünyaya kapatır. Bu topraklar yağmur olmadan ıslanır Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz ‘’ sözleri yine Atatürk’ün fotoğrafları ile yer aldı.

ATATÜRK’ÜN KOYDUĞU HEDEFLERE ULAŞACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAMDIR...

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. Yıldönümünde TBMM de bir konuşma yaptı. Gökcan Türkiye Büyük Millet Meclisinde günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında ‘’Kurtuluş savaşımızın meşalesini yakan ve büyük bir mücadele, azim ve kararlılıkla zafere ulaşan Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. Yıl dönümünde saygı, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti emin ellerdedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Atatürk'ün koyduğu hedeflere ulaşacağımıza inancımız tamdır ‘’ sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.