AK PARTİ MİLLETVEKİ GÖKCAN MARMARİS’TE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MİLLETVEKİ GÖKCAN MARMARİS’TE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Muğla Ak Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan Marmaris’te kurumları ziyaret etti, göreve yeni gelenlere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve İlçe Teşkilat Başkanı Anıl Berk'inde eşlik ettiği Muğla Ak parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan parti binasında yaptığı basın toplantısının ardından ilçedeki kurumları ziyaret etti.

whatsapp-image-2022-01-27-at-13-42-24-1.jpeg

İlk olarak yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa’yı ziyaret eden Vekil Gökcan, Marmaris’teki okullar ve eğitim hakkında sohbetin ardından hayırlı olsun dileklerinde bulunarak ayrıldı.

whatsapp-image-2022-01-27-at-14-48-42.jpeg

Vekil Gökcan Ticaret odasına yaptığı ziyarette oda Başkanı Mutlu Ayhan ile görüşerek, üyelerin isteklerini dinledi, mecliste gündeme getireceğini ve Bakanlara ileteceği sözünü verdi. Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan Milletvekili Yelda Erol Gökcan’a coğrafi işaretli bal ve odanın katkıları ile çıkarılmış Marmaris kitabını hediye etti.

whatsapp-image-2022-01-27-at-15-32-09.jpeg

Marmaris Devlet hastanesi Başhekimi Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Op.Dr. Niyazi Taşkıran’ı da makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini ileten Vekil Gökcan, sağlık sistemindeki sorunları, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının istekleri hakkında bilgi aldı. Beldibi mahallesinde yapılan Devlet hastanesinin inşaatını da gezen Vekil Gökcan ,Başhekim Dr. Niyazi Taşkıran'dan hastane planı hakkında bilgi alıp çalışmaları yerinde kontrol etti.

whatsapp-image-2022-01-27-at-15-49-16.jpeg

Geçtiğimiz haftalarda seçimleri yapılan ve başkanları seçilen Marmaris Esnaf odası ile Marmaris Şoförler Odasını da ziyaret eden Gökcan hayırlı olsun dileklerini diledi.

whatsapp-image-2022-01-27-at-16-06-47.jpeg

Muğla Ak Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan kurum ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz hafta kendini yakarak hayatını kaybeden kömürcü dayı Süleyman Ekici'nin ailesine taziye ziyaretinde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.