AK PARTİ MARMARİS İLÇE BAŞKANI GÖKMEN VATANDAŞIN SEVGİSİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

AK PARTİ MARMARİS İLÇE BAŞKANI GÖKMEN VATANDAŞIN SEVGİSİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Ak Parti Marmaris İlçe yönetimi haftanın üç günü kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinliyor.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, haftanın üç günü kırsal mahallerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Kırsal mahalle de yaşayan vatandaşların 7 gün 24 saat ulaştığı İlçe Başkanı Gökmen, ekibiyle yerinde inceleme yaparak sorunlar ile talepleri dinliyor. Kimi zaman mahalleliler AK Partili yöneticileri arayarak talepleri için görüşme talebinde bulunuyor. Kırsal mahalle kıraathanelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Partililer, acil sorunların çözümü için seferber oluyor. Marmaris’in mahalle statüsüne giren köylerinde vatandaşların bağrına bastığı Ak Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen büyük ilgi görüyor. Vatandaşların en çok şikâyet ettiği konuların başında hizmet götürmeyen Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilgisiz kaldığı öne sürülen Marmaris Belediyesi oldu. CHP’lileri dahi mahallerinde görmediklerini söyleyen vatandaşlar, Marmaris Belediyesi’nin hizmet eksikliğinden ve ilgisizliğinden şikâyetlerini sıraladı. Selimiye, Bozburun, Turgut, Hisarönü, Turunç, Taşlıca mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen partililer, kısa vadeli sorunların çözümü için seferber. Özellikle orman yangınlarında hükümetin desteğiyle yeniden doğan Bayır ve Osmaniyeli vatandaşlar, AK Partili yöneticilere teşekkür etti.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, “Bizim görevimiz vatandaşımıza hizmet etmektir. Haftanın üç günü köylerimize giderek mahalle başkanlarımız koordinesinde halkımızla bir araya geliyoruz. Sıkıntı ve talepleri dinliyoruz. Kısa, orta ve uzun vadeli sorunların çözümleri için seferber oluyoruz. Memleketimize katkı koymak için halkımızın hizmetkârıyız. Seçim döneminde değil hep halkımızın yanındayız. Onların talep ve isteklerinin başımızın üzerinde yeri vardır” dedi.

Hisarönü Mahallesi’nden Hasan C., “ Mahalle başkanları aracılığı ile taleplerimizi iletiyoruz. Şimdiye kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadık. Bizim tek derdimiz hizmet getirmeyen CHP’li belediyeler” dedi. Turgut Mahallesi’nden Ahmet I. ise, “ Muğla Büyükşehir ve Marmaris Belediyesi’nin son 3 yılda bir hizmetini görmedik. Kırsal mahallerin su sorununun AK Parti hükümeti girişimleri ile belediyelere kredi çıkarıldığını öğrendik. Fakat daha bir girişim göremedik. Muğla’nın birçok ilçesinde Büyükşehir hizmet götürürken bizler üvey evlat gibiyiz” dedi. 17 yıldır Bozburun ve Selimiye’de yaşadığını ifade eden Çetin Görgülü, “ 17 yılda CHP’li biri olarak hizmetlerde çok büyük sıkıntılar olduğunu gördüm. Talepler iletilse bile çözüm olmuyor. AK Parti ilçe başkanı Sayın Gökmen ile tanıştım ve sohbetlerini dinledim. Uçuk hiç bir şey söylemiyor. Bir siyasetçi gibi değil bizden biri gibi çözüm üretmeye çalışıyor. Genç ve dinamik bir kadro mevcut. Köylülerden öğrendiğim kadarıyla çok seveni var. Köylerin en öncelikli sorunları arasında alt yapı, imar ve su geliyor. Bu sorunların da çözüleceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.