AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

AK Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı Anneler Günü vesilesi ile Marmaris'te ikamet eden şehit annelerini ve AK Partiye emek vermiş anneleri ziyaret etti.

whatsapp-image-2022-05-08-at-20-13-26.jpeg

Marmaris'te yaşayan şehit annelerini ve Ak Parti bünyesinde emek gösteren anneleri ziyaret eden İlçe teşkilat mensupları, annelere karanfil hediye ettiler. Şehir dışında olan annelere telefonla ulaşarak özel günlerini kutlayıp, herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordular.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Başak Özkeçeli Tapan, “Bizler evlatlarını vatan uğruna veren her şehidimizin annesinin de evladı olma görevini üstleniyoruz. Onların da bizleri evlatlarından ayırmaması ve daima yanımızda olmaları bizlerin de mutlu olmasına vesile oluyor. Elbette şehitlerimizin emanetlerini hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Aynı zamanda partimize emeği geçmiş dönem İlçe yönetim kurulu üyesi, Kadın kolları başkanı ve yönetiminde görev alan annelerimiz ve aktif görevdeki parti yönetim kurulu üyelerimizin annelerine de ziyaretlerde bulunarak, Anneler günlerini kutladık. Bir kez daha başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerin anneler gününü en iyi dileklerimizle kutluyoruz. İyi ki varlar.” diyerek parti üyesi arkadaşları dahil olmak üzere tüm kadınların anneler gününü kutladı.

whatsapp-image-2022-05-08-at-20-13-26-4.jpeg

whatsapp-image-2022-05-08-at-20-13-27-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.