6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDENLER HAYRINA KURAN OKUNDU

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDENLER HAYRINA KURAN OKUNDU

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma dağıtarak, Kur’an-ı Kerim okuttu.

Belediye ayrıca ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabileceği bir çadır çarşı açtı.

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından ilçeye gelen depremzedelere daha kolay ve rahat biçimde ulaştırılabilmesi için ‘El Ele, Birlikte’ dayanışma merkezi adıyla bir çadır çarşı açtı. 4 büyük çadırdan oluşan ve mağaza konseptiyle hazırlanan çarşı Amiral Orhan Aydın Spor Salonu’nun bahçesinde kuruldu. Kadın, erkek, çocuklar için ayrı ayrı dizayn edilen merkezin hizmete girdiği gün Marmaris Belediyesi, depremlerde hayatını kaybedenler için lokma dağıtılıp yasin-i şerif okundu.

Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, GETOB Başkanı Mustafa Deliveli, TÜRSAB Temsilcisi Suat Esin ve ilçedeki STK ve derneklerin de katıldığı lokma dağıtımında hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim’den ayetler okunarak hayatını kaybedenlerin ruhlarına armağan edildi.

el-ele-birlikte-merkezi-5-1.jpg

lokma-1.jpg

el-ele-birlikte-merkezi-4.jpg

el-ele-birlikte-merkezi-3.jpg

el-ele-birlikte-merkezi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.