29 ARALIĞA KADAR VENÜS AKREP BURCUNDA PEKİ BİZLERİ NELER BEKLİYOR

29 ARALIĞA KADAR VENÜS AKREP BURCUNDA PEKİ BİZLERİ NELER BEKLİYOR

Astroloji uzmanı Buket Orhan 29 Aralığa kadar Venüs’ün Akrep burcunda olacağını ve bu süreçte bizleri nelerin beklediğini anlattı.

Venüs, 29 Aralık'a kadar Akrep burcunda olacak. Bu süreçte, derin duygular ve ölümü anlatan Akrep burcu etkisiyle aşk ve para gezegeni Afrodit, hissetmek istediğimiz duyguları derinleştirip canlandırabilir. Boğa, karşıdaki burç olarak Akrep'te zarar görebilir ve ilişkilerde kıskançlık, aldatma gibi konular gündeme gelebilir. Merkür retrosuyla birlikte eski ilişkiler ve ödemelerle ilgili hesaplar kapanabilir. Toksik ilişkilerin sona erme potansiyeli var. Ancak, gölge yönü olan kıskançlık, manipülasyon ve intikam duygularına dikkat edilmeli.

Finansal konularda hırs, güç, yasa dışı işler ve haksız kazançlar ön plana çıkabilir. Pluton ve Mars etkisiyle birlikte fiziksel şiddet ve tehditkâr tavırlara dikkat edilmeli. Kadınlar tarafından kıskançlıkla karşılaşma olasılığı var.

Parasal konularda Akrep teması öne çıkarken, büyü ve okült konulara ilgi artabilir. Merkür retrosu, gizli sırların ortaya çıkmasına neden olabilir. Estetik ve büyük değişimler için uygun olmayan bir dönem.

Astrolojik olarak, burçlara özel etkiler şu şekilde:

Boğa/Akrep: Aşk, evlilik, anlaşma, kişisel değişim
Yengeç/Oğlak: Çocuk, aşk, hobiler, sosyal çevre
Terazi/Koç: Parasal konular
İkizler/Yay: İş, sağlık, hayallerin gerçekleşmesi
Aslan/Kova: Evlilik, miras, kariyer, ev alım/satım
Başak/Balık: Eğitim, ticaret, seyahat, anlaşma, araç alım/satım, yurtdışı.

Astromaris

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.