24 Nisan 2024 tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayın burçlara etkileri

24 Nisan 2024 tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayın burçlara etkileri

Astroloji uzmanı Buket Orhan’dan dolunayın burçlara etkileri.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER:

Sevgili Terazi burçları, dolunay 2. evinizde gerçekleşecek. Gelirlerinizle ilgili sürpriz değişiklikler olabilir. Gelir-gider dengenizi korumanız önemli. Yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz. Özdeğerinizin farkına varın, kendi kıymetinizi farkedin. Özgüveninizin artması konusunda destekleniyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmeli, bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER:

Sevgili Akrep burçları, dolunay 1. evinizde gerçekleşecek. Yepyeni bir döneme giriyorsunuz. Her alanda değişiklikler kapınızda. Kendinizin farkına varabilir, cesaretinizin ve harekete geçme kabiliyetinizi tekrar keşfedebilirsiniz. İmaj değişikliği, taşınma gibi gündemleriniz olabilir. Aile bireyleri ya da iş yerinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Çözümlerken içsel olarak olumsuz duygulara kapılabilir ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR:

Sevgili Yay burçları, dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza dikkat edin. İnzivaya çekilmek ve olanı biteni izlemek için doğru bir zamandasınız. Kendini gizleyen, özünde düşmanlık yapan her kim varsa onların gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Kuyunuzu kazan kimselerin varlığını farkedebilirsiniz. Kendinizi korumalı ve fikirlerinizi paylaşmamalısınız. Daha ketum olmanız gereken bir zamandasınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR:

Sevgili Oğlak burçları, dolunay 11. evinizde gerçekleşecek. Dolunay sizlere yeni hedefler, hayaller, umutlar ve sosyal arkadaşlıklarınız alanından gündem getirebilir. Sosyal çevre ve arkadaşlık ortamınızda yaşadığınız sorunlar bitişlere sebep olabilir. Arkadaşlarınızla ilgili farkına varacağınız bir şeyler olabilir. Sosyal çevrenizde zorlanmalar artabilir. Hedeflerinize odaklanın. Mayıs sonrası başarı sizden yana olacaktır. Aile içi sorunlar düzelme yoluna giderken para akışını abartmamaya çalışın.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR:

Sevgili Kova burçları, dolunay 10. evinizde gerçekleşecek. Kariyer alanınız, iş hayatınız, toplum önünde tanınmanız, eşinizin ailesi ve annenizle ya da anne yerine koyduklarınızla ilgili gündeminiz olabilir. Kariyerinizle ilgili tayin, atama, yükselme, terfi, maaşta artış gibi durumunuz söz konusu. Annenizle ya da anne yerine koyduklarınızla mücadeleniz olabilir, patronunuzla güç çekişmelerine girmemeye özen gösterin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR:

Sevgili Balık burçları, dolunay 9. evinizde gerçekleşecek. Akademik çalışmalar, yurt dışı, pasaport, vize, hukuki konular, eğitim, uzak seyahatler, inançlar, felsefi düşünceler ve eşinizin kardeşleri ile ilgili gündeminiz olabilir. Yeni yerler keşfetme, yeni bir eğitim için hazırlık yapma, farklı kültürlerle bakış açınızı genişletme fırsatınız var. Sezgilerinizin kuvvetli olduğu bu dönemde size tevafuk ettirilen işaretleri de takip edin. Karmaşık bir dönemde olabilirsiniz. Şimdilerde zorlandığınız ve bir türlü işin içinden çıkamadığınız konularda Mayıs ayı itibariyle rahatlamaya başlayacaksınız.

24 Nisan 2024 tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayın burçlara etkileri. Sevdiklerinizle paylaşmayı ve tabi ki beğenmeyi unutmayın!

Not: Burç yorumlarını Whole Sign sisteme göre hazırladığım için yükselen derecenize göre bir önceki veya bir sonraki burçları okumanız da fayda var. Ayrıca genel yorum olması sebebiyle kişiye özel doğum haritalarının aldığı açılara göre değişim gösterebilir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.