23 Nisan Resmi kutlama töreni Marmaris Amfi Tiyatro’da gerçekleşti.

23 Nisan Resmi kutlama töreni Marmaris Amfi Tiyatro’da gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel’in konuşması ile başladı.

Tören öğrencilerin hazırladıkları şiirler, yarışmalarda derece alan öğrencilere ödül takdimi ve çeşitli halk oyunları ile devam etti.


Kompozisyon ve resim dallarında öğrencilere Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski ve Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ödüllerini takdim etti.
Törene, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Marmaris Belediye Başkanı Acar ünlü, Cumhuriyet Başsavcısı Fatmagül Yörük, Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam, Sahil Güvenlik Komutanı vekili, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay, Marmaris Baro Temsilcisi Avukat Buğra Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel, ilçedeki kurum ve kuruluş müdürleri, Gaziler, okullar, STK’lar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Program, öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterileri ile sona ermesinin ardından Amfi Tiyatro’nun karşısında bulunan Belediye Yüzme havuzu ’nun bahçesinde çocuk şenliği ile devam etti. Marmaris’te gün boyu çeşitli yerlerde ve okullarda kutlama şenlikleri devam edecek.


img-6723.jpeg

img-6557.jpeg

img-6617.jpeg

img-6668.jpeg


img-6752.jpeg

img-6697.jpeg

img-6704.jpeg

img-6679.jpeg

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.