16 YIL SONRA CİNAYET GİBİ KAZAYI ÇÖZDÜLER

16 YIL SONRA CİNAYET GİBİ KAZAYI ÇÖZDÜLER

2006 yılında Datça yolunda motosikleti ile çarpılmış ve yol kenarında cansız halde bulunan adamı çarpıp kaçanlar adalete teslim edildi.

whatsapp-image-2022-03-29-at-12-21-44.jpeg

Marmaris- Datça karayolunda 2006 yılının Ağustos ayında yaşanan olayda, yol kenarında motosikleti ile görünmeyecek bir yere ölmüş halde bir erkek cesedi bulundu. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu ellerinde sadece bir araç parçası kalmış ancak şüphelilere ulaşamadıkları için dosya faili meçhul olarak rafa kaldırılmıştı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Marmaris Asayiş Büro ekipleri ile raftaki dosyayı indirip kimsesi olmayan turizm işçisi M.S 'nin ölümüne sebep olanları adalete teslim etti.

Polisler inceledikleri dosyada tek delil Tofaş markasının olduğu bir parçadan yola çıkarak resmen iğne ile kazıyarak 2006 yılında o yolu sık kullanan araçları incelediler, tamircileri tek tek dolaşıp o marka araçlarını kimlerin yaptırdığını sorguladılar, 1 aylık teknik ve fiziki takibin ardından faillere ulaştılar.

Edinilen bilgiye göre Restoran işletmecisi T.T Datça istikametinden Marmaris'e gelirken motosikleti ile işinden dönen M.S'ye çarptı, olay esnasında alkollü olduğu düşünülen T.T hemen abisi Ö.T ye haber verdi. T.T ve Ö.T talihsiz adamın bedenini yol kenarında görülmeyecek bir şekilde sakladıktan sonra M.T isimli tamirciye giderek arabayı tamir ettirdiler ve hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam ettiler.

Muğla Cinayet ve Gasp Büro ekipleri ve Marmaris Asayiş Büro ekiplerinin samanlıkta iğne ararmışçasına titizlik ile yaptıkları çalışmalar sonucu T.T, Ö.T ve tamirci M.T yi gözaltına alarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne götürdüler.

Emniyet Müdürlüğünde işlemleri biten T.T ve tamirci M.T hakim karşısına çıkarıldı. Tamirci M.T tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken araç sürücüsü olduğu iddia edilen T.T tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

T.T'nin abisi Ö.T geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sebebi ile hastanede tedavi gördüğü için mahkemeye getirilemedi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken kimsesi olmayan ve olay tarihinde 30 yaşında can veren M.S'nin faillerinin bulunması kamuoyunun vicdanını bir nebze rahatlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.