13 KASIM – 19 KASIM ARASI BURÇ YORUMLARI

13 KASIM – 19 KASIM ARASI BURÇ YORUMLARI

ASTROLOJİ UZMANI ÖZNUR YILDIZ, GÖKYÜZÜNÜN GİZEMLİ DÜNYASINDAN MESAJLARI İLETMEYE DEVAM EDİYOR.

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, hızlı ve hareketli haftalardan bir tanesi başlıyor. Hayatınızda bir insan varsa ya da size heyecan veren konular varsa bu hafta başında bu konuların üzerine düşeceksiniz ama gün genelinde ay boşlukta olduğu için spora gitme biraz daha günü rahat geçirme rahatlatıcı etkiler altında olmaya özen gösterin. Para ile ilgili konularda güzel gelişmeler var beklenmedik yerlerden güzel satışlar elde edebilirsiniz. Bu işlerle uğraşmıyorsanız maddi konularda ettiğiniz duaların bir anlamda karşılığını alacağınız bir hafta olacak.

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler maddi konular önemli bu hafta ve bu alanda ne yapmanız gerektiğine odaklanacaksınız. Kısa vadeli planlarınıza odaklanacaksınız çok daha verimli birkaç gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizden güzel destekleriniz var. Yakın çevrenizden bir insanla flörtleşiyor ama henüz isim koyamadıysanız bu hoşlandığınız kişinin sizi birçok konuda ne kadar desteklediğini görecek ve ona karşı çekiminizin kuvvetlendiği göreceksiniz.

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriyorsunuz ama Pazartesi günü hayat geldiği gibi aksın modunda olabilirsiniz. Maddi konularda güzel etkileşimler altındasınız çalıştığınız ortamlarda bulunduğunuz yerlerde insanlar fikirleriniz ve düşüncelerinizden etkileniyorlar bu da size ekstra bir kazancının yolunu açabilir insanları etkilemesini başaracaksınız. Ev ve aile ortamlarınızda yaratıcı yönleriniz ön planda olacak.

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar ev, aile ve yuvanız için yapılması gereken aile içi görüşmelerin hızlandığı ve organize etmeniz gereken konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Kafanızda bir sürü plan olabilir ama bu planları uygulamak sandığınız kadar kolay olmayacak en azından Pazartesi günü. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Özel hayatınızla ilgili konularda, geleceğinizi ilgilendirecek önemli adımlarda ve eğitim alanlarınızda güzel etkileşimler altındasınız, istediğiniz haberler karşınıza gelebilir.

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler iletişimi bol haftalardan bir tanesi başlıyor. Pazartesi günü kafanızda kısa vadeli planlarınız olabilir ama bu planları hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz Akşam saatleri size hız verecek Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri evinize, aile içi konuşmalara, hayatınızla ilgili konularda neler yapabileceğinize vaktinizi ayıracaksınız. Bu dönem eviniz için yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirebilir. Salı günü iş hayatınızda diğer insanları hayal gücünüzle etkileyeceksiniz. Önemli bir satış yapabilir, önemli bir başarı devreye girebilir.

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler sosyal çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanız başlıyor. Arkadaş ortamlarınızda hafta sonundan bu yana taşıdığınız etkiler Pazartesi gününe damgasını vurabilir ama Pazartesi önemli kararlar aldıysanız plan değişikliklerine de hazır olun. Salı ve Çarşamba, Perşembe günleri kendi halinizde olmak kendi içinize dönmek önem kazanırken Perşembe gününden sonra sizi destekleyen bir dönem olacak.

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler bu hafta göz önünde olacağınız yerlerdesiniz ama Pazartesi günü tüm gün boyunca ay boşluk olduğu için işinizle ilgili beklediğiniz bazı sonuçları almanız söz konusu olmayabilir. Salı ve Çarşamba günleri Perşembe öğleye kadarki zaman diliminde çok daha hızlı bilgiler karşınıza gelecek ve işlerinizden istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Salı günüyle beraber sosyal çevrenizin hareketli olabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz iyi bir noktaya doğru gidiyor onlarla aranızdaki bağlantıların çok kuvvetli olduğunu fark edeceksiniz.

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar haftaya isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Pazartesi günü ay boşlukta olacak. Önemli işleriniz varsa Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerini değerlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar bu aralar sizi fazlasıyla destekliyorlar siz de onlarla olan ilişkilerinizde onları iyi bir şekilde organize ediyorsunuz ve güzel planlar içerisindesiniz. Geleceğe yönelik her tür işte ilişkilerle ilgili konularda yakın çevrenizden destek almayı unutmayın. İletişime dayalı birtakım işleriniz varsa hayal gücünüz çok kuvvetli olacak düşündüğünüz her şeyi yapma potansiyeline sahipsiniz.

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz ama hem sağlıkla ilgili konular hem de hayatınızı planlarken Pazartesi günü bir beklenti içerisine girmeyin. Büyük planlarınız varsa bugün bu planlardan sonuç elde etmek çok olası değil. Venüs'ün Plüton'la olan olumlu açısı ilişkiler konusunda sizi destekleyecek. İlişkileriniz, hayata bakış açınız, fikirleriniz konusunda etrafınızdaki insanları etkiliyorsunuz ve bu etkilemeden kaynaklı olarak da önemli işler karşınıza gelebilir Pazartesi ve Salı günleri. Salı günü fikirlerinizin çok rahat aktığını görebilirsiniz yaratıcı yönünüz çok çalışacak ilhamınız yüksek olacak hayal gücünüz yüksek olduğu için önemli işleriniz varsa bu işlerde çok rahat sonuçlar elde edeceksiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar para ile ilgili konular ön planda haftanız böyle başlıyor ama parasal önemli işleriniz varsa Pazartesi günü yapmamaya özen gösterin. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dış ortamlarda olmak ve işlerinizi bugünlere bırakmak sizin için daha faydalı olabilir. Venüs'ün Plüton’la olumlu açısı gelecek planlarınızda, düşüncelerinizde, eğitimsel konularda hayatın sizi desteklediğini gösteriyor. Hatta bazı insanların size gıptayla baktığını, sizinle olan ilişkilerinden büyük mutluluk duyduğunu fark edeceksiniz.

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla önem vererek haftanıza giriş yapıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla almış olduğunuz bazı kararlar olabilir ama bu hafta başında bu kararları uygulamak çok da kolay olmayacak çünkü tüm gün boyunca ay boşlukta dolaşıyor karşı tarafı bu konuyla ilgili çok fazla hırpalamayın. Salı, Çarşamba, Perşembe günleri bu planların üzerine düşebilirsiniz ama ağırlıklı olarak Salı ve Çarşamba günleri maddi konulara daha fazla kendinizi vereceksiniz

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar haftaya hızlı enerjilerle başlıyorsunuz. Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz, bu haftaya dair seyahat planları yapabilirsiniz ama gün boyunca ay boşlukta olduğu için bu planları devreye koymak çok da kolay olmayacak. Venüs'ün Plüton’la olan olumlu açısı iş hayatınızda beklediğiniz destekleri sevdiklerinizden ve patronlarınızdan görme ihtimalinizi artırıyor. Gücünüzü ortaya koyacak, kazançlarınızı artıracaksınız ve mali yönden rahatlama bu hafta devreye girecek. Salı günü ailevi konularda önemli bir mevzu devreye girebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.