GÖKMEN "CHP BELEDİYELERİ CENNETİMİZİ KATLETTİ."

GÖKMEN "CHP BELEDİYELERİ CENNETİMİZİ KATLETTİ."

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen sosyal medya hesabından CHP’li Belediyeleri eleştirdi.

Son olarak Gazeteci Fatih Altaylı’nın Muğla ve ilçelerinde çevre katliamı yapıldığına dair yazısına sosyal medya hesabından cevap veren AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen paylaşımda ;

Chp ve şürekâsı kime neyi itham ediyorsa kendilerinden biliyor çamur ve iftiralarda aynaya bakmadıkları için kendilerini göremiyor.

Fatih Altaylı'nın çamurda Hükümetimizi ararken karşısına #Chp Belediyelerinin #Muğla ve #Marmaris'te yaptığı çevre katliamlarıyla karşılaşması, aynaya baktıklarında kendi yüzlerini görmeleri açısından çok manidar olmuştur.

İşte Fatih Altaylı'nın araştırması ;

CHP'Lİ BELEDİYELER SORUMLULUĞUNU BAKANLIĞA YIKMIŞ!

Her fırsatta iktidarı hedef alan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bu kez de Marmaris'teki bir görüntü üzerinden Çevre ve Şehirclik Bakanlığı'na ithamda bulundu. Oysa Fatih Altaylı'nın çevre katliamı yapıldığını belirttiği bölgenin Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi sorumluluğunda olduğu ortaya çıktı. Üstelik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın CHP'li belediyelere söz konusu bölgede imarın hukuksuz olduğuna dair resmi yazı gönderdiği öğrenildi.

BAKANLIK DEĞİL CHP'Lİ BELEDİYELERİN SORUMLULUĞUNDA!

Oysa söz konusu Bozburun mevkisindeki yapılaşmayla ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü'nün Fatih Altaylı'nın paylaştığı alanla ilgili bu yazıdan tam 2 ay önce CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi'ne ayrı ayrı "İmar Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde bölgedeki yapılaşmayla ilgili işlem yapılmasını" istenen resmî yazı gönderdiği belirlendi. Üstelik bu resmî yazıya rağmen iki CHP'li belediyenin de adım atmadığı da mecut durumda ortada.

BAKANLIK UYARDI CHP'Lİ BELEDİYELER DEVAM ETTİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 8 Mart 2023 2023 tarihli resmi yazısında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi'ne "Söz konusu parselin Datça-Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi içerisinde kalmaktadır." uyarısında bulunurken, aynı parselle ilgili yine "Datça Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında 'Marjinal Tarım Alanında' kalmaktadır. Alt Ölçek imar planı bulunmamaktadır." şeklinde de yapılaşmanın İmar Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde yasal olmadığına da dikkat çekmek isterim.

Gökmen’in sosyal medyasında yaptığı paylaşımda kullandığı sözlere CHP ilçe başkanı Balcı’dan gelecek yanıt merak ediliyor.

whatsapp-image-2023-05-09-at-11-46-11.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.