FUTBOL CAMİASINI DOLANDIRAN SEÇİL ERZAN DAVASI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

FUTBOL CAMİASINI DOLANDIRAN SEÇİL ERZAN DAVASI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası tam gaz devam ediyor.

Eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in adının geçmesinden dolayı "Fatih Terim Fonu" olarak anılan olayda, milyonlarca doların birçok ünlü isim tarafından bir banka çalışanına yüksek faiz getirisi amacıyla teslim edildiği görülüyor. Paralar şu an ortada yok ve herkes birbirini suçluyor. Terim, iddialara karşı hukuk savaşa açtı ve "Tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum." dedi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yıl içinde İstanbul Göktürk’te bir eve baskın düzenledi. Bu baskında özel bir bankanın Büyükdere şube müdürü Seçil Erzan gözaltına alındı. Bu operasyonun ardından dosya incelemeye alındı. Evinde arama yapılan şüpheli Erzan hakkında ertesi gün nöbetçi mahkeme tarafından tutuklama kararı çıktı. Soruşturmanın başlamasının ardından, Fatih Terim’in yaklaşık 12 milyon dolar kaybettiği iddia edildi. Terim'in 12,5 milyon doları, Arda Turan'ın ise i 6 ile 8 milyon Euro arasında parasının kaybolduğu da iddia edildi. ‘Mağdur’ sıfatıyla şikayet edenler arasında Galatasaray camiasının tanınmış isimleri Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya’nın yanı sıra kulüp yöneticilerinin olduğu iddia edildi.

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.