EGE RALLİSİNİN İKİNCİ GÜN YARIŞLARINDA KAZANAN ÖZDEMİR OLDU

EGE RALLİSİNİN İKİNCİ GÜN YARIŞLARINDA KAZANAN ÖZDEMİR OLDU

Marmaris’te düzenlenen Ege rallisinin ikinci günü tamamlandı. 3 etaptan oluşan yarışlarda günün birincisi Ümitcan Özdemir ve co pilotu Kutay Ertuğrul oldu.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından gerçekleştirilen organizasyonun ilk startı dün seyirci etabı ile verilmişti. yarışçılar bugün sabah başladıkları 3 etaptan oluşan yarışta oldukça zor bir parkur geçtiler. 64 aracın start aldığı ralli Petrol Ofisi Maxima (7,15 kilometre) etabıyla başlayıp Remed Assistance (16,90 kilometre) yarışıyla devam ederek, mücadeleyi Bayır etabıyla (10 kilometre) bitti. Bugün 2 araç kaza sebebi ile 14 araç ise teknik arızalar sebebi ile yarıştan çekilmek zorunda kaldılar.
İkinci günün birincisi GP GARAGE MY TEAM, SKODA FABIA R5 ile Ümitcan Özdemir ve co pilotu Kutay Ertuğrul oldu. İkinci CASTROL FORD TEAM TÜRKİYE FORD FIESTA RALLY3 Pilot Ali Türkkan ve co pilotu Burak Erdener. Üçüncü ATIŞ MOTORSPORTS ,SKODA FABIA R5 ile Pilot Burak Başlık ve Co pilotu Sedat Bostancı oldular.
Yarış, 24 Mart Pazar günü Ula İlçesi Akyaka Mahallesi'nde Kuyucak (8 Kilometre) etabıyla start alıp, Akyaka (20,80 kilometre) etabını geçtikten sonra Sarnıç (14,25 kilometre) etabıyla tamamlanacak.
Ekipler, rallinin son günü olan 24 Mart Pazar günü ise Akyaka, Kıran ve Akbük tarafında yer alan etapları birer kez geçecek. Saat 14.00’ten itibaren Marmaris Atatürk Meydanı’nda yer alan podyumda düzenlenecek ödül töreni ile heyecan sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.