DURSUN ÖZBEK’TEN AÇIKLAMA

DURSUN ÖZBEK’TEN AÇIKLAMA

Son dönemde Galatasaray camiası hakkında ortaya atılan maddi problemler ile ilgili iddiaları Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk için mücadele eden Galatasaray ile ilgili son dönemlerde ortaya atılan maddi problemler konusundaki iddialara Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamada bulundu.

Dursun Özbek "Galatasaray'daki ekonomik krizle ilgili dile getirilenler tamamen hayal ürünüdür. Galatasaray asla ekonomik açıdan türbülansta değil. Futbolcuların primlerini salı günü ödedik. Bugün de (dün) maaşlarını bankaya yatırdık. Bizim şu anda Galatasaraylı oyunculara borcumuz yok. Transfer alacakları da tarihlerle belirlidir. Günü geldiğinde ödemeler yapılır. Ayrıca şunu söylüyorum, ben başkan olduğum sürece Galatasaray'ın bir kuruşunu kimseye yedirtmem. Yönetimdeki bazı isimler yaratılan spekülasyonlarla bilerek yıpratılmaya çalışılıyor. Galatasaray'a gelen ve giden paralarla ilgili benim iznim olmadan kimse hareket edemez. Ben bütün ekonomik yapıya sahibim." Sözleri ile Galatasaray’ın ekonomik krizde olmadığını ifade etti.

Foto Kaynak: TRT Spor

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.