DÜNYA PLAJ GÜREŞİ SERİSİ ŞAMPİYONASINDA 3 ALTIN 3 GÜMÜŞ 1 BRONZ MADALYA TÜRKİYE’NİN

DÜNYA PLAJ GÜREŞİ SERİSİ ŞAMPİYONASINDA 3 ALTIN 3 GÜMÜŞ 1 BRONZ MADALYA TÜRKİYE’NİN

Dünya Güreş Birliği’nin bu yıl Türkiye’de düzenlediği 12 ülkeden 67 sporcunun katıldığı Dünya Plaj Güreşi Serisi Şampiyonası Sarıgerme tesislerinde sona erdi.

Türk Milli Takım sporcuları güreşlerde toplamda üç altın, iki gümüş ve bir bronz madalya ile turnuvaya damga vurdu.

Ortaca, Sarıgerme Belediye Halk Plajı’nda, Türkiye dahil, ABD, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Fransa, Gürcistan, İran, Ukrayna, Slovenya, Yunanistan, Romanya'dan kadın ve erkek 67 sporcu madalya ve derece için mücadele etti. Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği turnuvada Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu’nun yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş da katılarak müsabakaları tribünden takip ettiler.

Türk Milli takımı seriyi üç altın, iki gümüş ve bir bronz madalyayla tamamladı. Organizasyonda milli takım antrenörleri İrfan Kirazlı, İlhan Kurtul ve Ergüder Bekişdamat da yer aldı.

Dünya Güreş Birliği’nin Ortaca Sarıgerme halk plajında düzenlenen Dünya Plaj Güreşi Serisi Şampiyonasında kadınlarda, 50 kiloda Emine Çataloğlu birinci, 60 kiloda Mehlika Öztürk 2’nci oldu. Erkeklerde ise 90+kiloda Fatih Yaşarlı birinci, 70 kiloda Yunus Coşkun birinci, 90 kiloda Mahmut Özkaya 2’inci, ve 80 kiloda Muhammet Akdeniz üçüncü oldu.

aw054099-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.