DN Kreatif Dijital Reklam Ajansına Teşekkür Plaketi Verildi

DN Kreatif Dijital Reklam Ajansına Teşekkür Plaketi Verildi

DN Kreatif Dijital Reklam Ajansı tarafından Marmaris İhsan Mermerci Anadolu Lisesi öğrencilerine verilen Yazılım Eğitimi için okul yönetimince kurucu Nesimi Ateş’e Teşekkür Plaketi verildi.

DN Kreatif Dijital Reklam Ajansı tarafından lise çağındaki yazılıma ilgisi olan öğrencilere yönelik verdikleri eğitim, destek ile birlikte eğitimi alan öğrencinin eğitim sonrasında ilerlemek istediği kategoriye göre şirketlerinde bizzat staj imkânı sağlıyorlar.
Açılış konuşması ile başlayan törende kurucu Nesimi Ateş konuşmasına çokça heyecanlı olduğunu belirterek başladı. Ekip arkadaşları ile törene katılan Ateş “Biz bir aileyiz, sizlerin de bu ailenin mensubu olmanızı istiyoruz” dedi.
“Sizler henüz lise çağındasınız, eğitilmeye çok müsaitsiniz. Ben küçüklükten itibaren bilgisayarlarla, teknolojiye çok ilgiliydim. Aile üyelerimizde bulunan lise çağında 2 stajyerimiz de küçükken teknoloji, yazılıma ilgililermiş. Yani asla hedeflerinizden vazgeçmeyin, henüz lise çağında işin mutfağında pişiyorlar. Siz de bunlardan biri olabilirsiniz.” İfadelerini kullandı. Nesimi Ateş konuşmasının ardından katılım sağlayan öğrencilerin sorularını alarak ekip arkadaşları ile merak edilen her ne varsa cevapladılar.
Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa’nın da katılım sağladığı törende Kısa “Yapay zekâya bayılıyorum, ben görevim gereği tüm işlerimi bir telefonla bile halledebiliyorum. Bizler çoğu zaman yazılım konusunda yurt dışından yardım alıyoruz, Atatürk’ün sizlere emanet ettiği yurdun vatanın öğrencisi olarak istiyoruz ki bizim neslimiz de yapay zeka üretmede, geliştirmede yararlı olsun. Sevgili öğrencilerim unutmayın ki geleceğiniz tamamen sizin elinizde, yeter ki kendinize güvenin. Unutmayın ki çok ç alışan çok kazanır, az çalışan az kazanır.” İfadelerini kullandıı.
Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa konuşmasının ardından Teşekkür Plaketini teslim ederek kurucu Nesimi Ateş ve ekibine böyle bir eğitim olanağı sağladığı için çokça teşekkürlerini sundu.
Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

n3.jpegnes2.jpeg

n4.jpeg

n6.jpeg

Muhabir : Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum