CHP’YE GÖNÜL VERENLER, KÜSKÜNLER BİR ARAYA GELDİ TEK YÜREK OLDU

CHP’YE GÖNÜL VERENLER, KÜSKÜNLER BİR ARAYA GELDİ TEK YÜREK OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Başkanlığı, Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği’nde buluştu. CHP Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik Pinete Club otelde gerçekleşti.

Gecede konuşan CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı, “Atalarımızın yedi düvelle savaşıp kanlarını bu aziz topraklara akıtarak kurdukları, geliştirdikleri ve emek emek büyüttükleri bu ülkeyi acımasızca tüketiyorlar. Yapmadan sattılar, üretmeden tükettiler. Müsterih olun bu zulmün sonuna geldik. CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un katılımı ile yapılan yemekte; CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı, Muğla çevre ilçelerden gelen CHP İlçe başkanları ve partililer, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

“ TÜM KAYNAKLARI TÜKETİYORLAR”

Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı,

Atalarımızın yedi düvelle savaşıp kanlarını bu aziz topraklara akıtarak kurdukları, geliştirdikleri ve emek emek büyüttükleri bu ülkeyi acımasızca tüketiyorlar. Yapmadan sattılar, üretmeden tükettiler, 8500 yıllık kadim şehir İstanbul’u ihanet ettiler. Kindar nesil yetiştirmekle övündüler. Atamıza hakaret ettiler, değerlerimizi bitirdiler. Türküm demekten çekindiler, yiğidi bir kuru soğana muhtaç ettiler.Müsterih olun bu zulmün sonuna geldik. En fazla 380 gün sonra bambaşka bir sabaha uyanacağız. Biz Marmaris olarak söz veriyoruz. Bu haklı mücadeleye bıkmadan, yorulmadan çalışacağız. Genç kardeşlerim ve kadınlarımıza sesleniyorum. Tarihin akışını sizler değiştireceksiniz. Ve şanlı Türk Tarihinin altın sayfalarında yerlerinizi alacaksınız. Gelin bize katılın, omuz omuza mücadele ile halkın iktidarını hep birlikte kuralım.

KİMSE KENDİNİ PARTİ ÜZERİNDE TUTAMAZ

Gecede konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’da yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi. Oktay; “Kerameti kendinde zannedenlere cevabı tüm bu salondaki yoldaşlarımız verdi. Hiç kimse kendini partinin üzerinde değerlendiremez. Değişim zamanı artık yakın. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında biz seçimlere hazırız. Yerel seçimlerden ders çıkaracak olursak üç yılı aşkındır görevdeyiz. Hakikaten canla başla, seçimden önce söylediğimiz ne varsa, seçimden sonrada çalışmalarımıza devam ettik. Bundan sonrada böyle devam edecek. Marmaris’in gücü o kadar yüksektir ki yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberlik duygusu ile kenetlenerek bu zorlukların üstesinden geldik” dedi.Daha sonra CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’ta konuşmasını gerçekleştridi. Ardından hep birlikte pasta kesildi. Çekilen hatıra fotoğrafı ile etkinlik sona erdi.

15.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.