CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA MARMARİS'TEN START VERDİ

CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA MARMARİS'TEN START VERDİ

Millet İttifakının büyük ortağı CHP, seçim startını Marmaris’ten verdi. Bu anlamda CHP İlçe Merkezi’nde bir Bir “Danışma Kurulu” toplantısı düzenleyen Başkan Zekican Balcı, “Erken yada geç her türlü seçime hazırız” dedi.

Zeki Can Balcı’nın Marmaris CHP İlçe Merkezinde düzenlediği Danışma Kurulu toplantısına Muğla Milletvekili Suat Özcan, Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İlçe Sekreteri Meltem Bulut ve çok sayıda partili de katıldı.

GENEL MERKEZ TALİMATIYLA ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Basın toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı, genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile ülke düzeyince bir çalışma başlatıldığını anımsattı ve bu çalışmanın ilkine ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu söyledi. Balcı; Erken olsun, vaktinde olsun her türlü seçime hazırız” dedi.Balcı, bugünkü çalışma süreci içinde Milletvekili Suat Özcan ile birlikte sivil toplum örgütleri ve Odaları ziyaret edeceklerini söyledi Balcı; “Bu yolda en önemli mihenk taşı seçimi kazanabilmektir. CHP olarak tüm birimlerimizle, tüm örgütlerimizle, tüm üyelerimizle gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünkü çalışma da bunun bir parçasıdır. Biz CHP olarak sorumluluğumuzun, üzerimizdeki yükün farkındayız. İnşallah, Millet İttifakı olarak AKP’nin ülkemizi düşürdüğü bu durumdan biz çıkartacağız” diye konuştu.Balcı konuşmasında müzik yasağına da değinerek AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’den bu konuda bir adım atmasını istedi.

“BOŞ LAFLARA KULAK TIKADIK”

Basın toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da, yurt dışında pazar arayışları ve sonuçları hakkında bilgi verdi; bu doğrultuda sezona hazırlı girme konusunda önemli adımlar attıklarını söyledi. Oktay, boş laflara kulak tıkadıklarını anımsattı ve “ Ben göreve geldiğimi günden beri, işi olan işiyle, olmayan kişiyle uğraşıyor. Geçtiğimiz yıllarda kendi hatalarımızdan kaybettiğimiz İskandinav pazarını toparlamaya çalışıyoruz. Dil, din,ırk, renk farkı gözetmeksizin hizmet götürme anlayışındayız. Esnafımıza sezona hazır olmaları için gönderdiğimiz mektup karşılık bulmuştur. Bu ayın ortası itibariyle sezonu girmiş bulunuyoruz. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum.”

“CUMHURİYET TARİHİNDE EŞİ BENZERİNE AZ RASTLANIR KRİZ YAŞANIYOR”

Danışma Kurulu toplantısında konuşan Muğla Milletvekili Suat Özcan da, Cumhuriyet tarihimiz boyuncu, bugün eşine benzerine rastlanmayacak düzeyde ağır bir siyasi ve ekonomik kriz yaşandığını anımsattı, bunun nedeninin, Sayış raporlarının hiçe sayıldığına ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin denetlenemez olduğuna işaret etti. “ Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi çok kötü bir sınav vermiştir. Demokrasi rafa kaldırılmış, eşitli ilkesi çiğnenmiştir. Gün geçmiyor ki, bir zam furyası ile karşılaşmayalım. “ Ülkenin çok kötü yönetildiğini ve iktidarın ise buna seyirci gibi bakmasını eleştiren Milletvekili Özcan, “Çoğunluk onların ellerini rahatlattı. Rahatlık ise keyfiliği ve kural tanımamazlığı getirdi. Merkez Bankası’nın iççi boşaltıldı. Dövizle ilgili gelişmeleri biliyorsunuz. Mevduat Korumalı kur sistemini getirdiler. Burada mevduat sahibinin zarının kim karşılayacak? 84 milyonun verdiği vergilerden karşılanacak. Kuvvetler ayrılı sistemi rafa kaldırılmış. Hükümet, TBMM tarafından denetlenemiyor. Ve sonuçta bugünlere geldik. “ diye konuştu.

Milletvekili Özcan, bu karanlık tablonun 6 partinin oluşturduğu millet ittifakının güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişi ile sona ereceğini söyledi ve , “Marmaris ve öteki ilçelerde, özellikle milletvekili çıkaramadığımız ve oylarımızın az olduğu bölgelerde; STÖ; Muhtarlar, esnaf ve yoksul halkı ziyaret ederek elde ettiğimiz bilgileri genel merkeze ve grup başkanvekillerimize ileteceğim” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.