CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI GİZEM SAYAR ÖZCAN

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI GİZEM SAYAR ÖZCAN

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesi çalışmalarını , bölgesi olan Muğla ve ilçelerini adım adım gezerek yapmaya devam eden CHP li Avukat Gizem Sayar Özcan “Mahkum olduğumuz rant ve sömürü düzenini bitireceğiz” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Adayı ve Parti Meclis üyesi ve aslen Marmarisli Avukat Gizem Özcan Datça ziyaretinde yaptığı konuşmada ‘’Bir ülkede en büyük ekonomik aktör devletin kendisidir. Çünkü devletin vergileri, gelirleri vardır bunları toplar. Ama burada asıl önemli soru ve sorun devletin bu kaynakları kim için ve nasıl harcayacağı noktasındadır. İşte biz bugüne kadar 21 yıldır mahkum olduğumuz rant ve sömürü düzenini bitireceğiz. Hakça bölüşümü ve sosyal destekleri savunuyoruz. Projelerimizi de bunların üzerinde temellendiriyoruz. ‘’ sözlerini kullandı.

‘15 Mayıs farklı bir güne uyanacağız ‘

CHP Muğla Milletvekili Adayı Özcan ‘’15 Mayıs günü çok farklı bir güne uyanacağız. İktidara geldiğimizde ülkemizi aydınlık günlere kavuşturacağız. Yaşayanların mutlu ve huzurlu olduğu bir ülke tesis edeceğiz. Cumhuriyetimizin ilk yüz yılına bir Kemal’le başladık, ikinci yüz yılını da bir Kemal’le devam ettireceğiz” dedi.

Özellikle hemcinsleri tarafından çok büyük bir ilgi ve destek gören CHP Muğla 2.sıra Milletvekili Adayı ve Parti Meclis üyesi Avukat Gizem Sayar Özcan ziyaretlerine devam ederek her bir vatandaş ile teker teker görüşeceğini belirtti.

whatsapp-image-2023-04-29-at-10-57-04.jpeg

whatsapp-image-2023-04-29-at-11-35-30.jpeg

whatsapp-image-2023-04-29-at-11-35-30-1.jpeg

whatsapp-image-2023-04-29-at-11-35-28.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.