CHP Milletvekili adayı Cumhur Uzun’un Halk mesaisi devam ediyor

CHP Milletvekili adayı Cumhur Uzun’un Halk mesaisi devam ediyor

CHP Muğla Milletvekili Adayı Avukat Cumhur Uzun, Menteşe’de bulunan tarihi Arasta esnafı ve Günlüce, Bozyer ve Kuzluk mahallerinde yaşayan halkla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28.dönem Muğla Milletvekili Adayı Av. Cumhur Uzun ve CHP ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Muğla Merkez Menteşe ve mahallelerinde seçim öncesi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret programına merkez Menteşe ilçesinde bulunan tarihi Arastadaki esnafı ziyaret ederek başlayan Av. Cumhur Uzun, esnafın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı.

Ziyaretlerinde sıklıkla değişime ihtiyaç olduğuna vurgu yapan CHP Muğla Milletvekili Adayı Uzun, “Ülkemiz artık mevcut hükümet ile sürdürülebilir bir yapıya sahip değildir. Bu nedenle değişim büyük bir ihtiyaçtır” dedi.

Arasta esnafına yaptığı ziyarette 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere de değinen Av. Cumhur Uzun, önümüzdeki seçimin, ülkenin cumhurbaşkanı ve parlamentoda yer alan milletvekillerinin seçiminden öte halk nezdinde bir referandum özelliği taşıdığını da ifade etti.

Cumhur Uzun, “Bu seçim, 2017 yılında ülkemizce ‘evet’ denilen başkanlık sisteminin bugüne kadar ülkemizi getirdiği halin devamının ya da güçlendirilmiş parlamenter sistem arasında bir seçimdir” dedi. Uzun ayrıca her geçen gün kötüye giden ekonominin esnaf üzerindeki olumsuz etkiler yarattığını, Türk Lirasının değer kaybı ve bu durumdan zarar gören halkın her geçen gün fakirleştiğine vurgu yaptı.

Hemşerilerinin kendisine ve partisine gösterdiği sıcak ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür eden Av. Cumhur Uzun, parlamentoda esnaftan kırsala tüm Muğla halkının sesi olacağının sözünü de verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.