CHP MARMARİS’TE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA BEŞİNCİ ADAY

CHP MARMARİS’TE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA BEŞİNCİ ADAY

Yerel seçim sürecinde adaylık başvuruları hızlanmaya başlandı, ilçede iddialı isimler Belediye başkanlığı için isimlerini yazdırmaya devam ediyor. CHP üyesi Yamaç Kaya, Marmaris Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı.

31 Mart 2024 yerel ve mahalli idareler seçimleri için Marmaris’te adaylar başvuruları için parti yönetimlerine başvurularına devam ediyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe üyesi Yamaç Kaya bugün adaylığını açıklayarak ilçedeki 5. aday adayı oldu.

Yerel seçim sürecinde adaylık başvuruları hızlanmaya başlandı, ilçede iddialı isimler Belediye başkanlığı için isimlerini yazdırmaya devam ediyor. CHP üyesi Yamaç Kaya, Marmaris Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu partinin ilçe başkanı Avukat Ömer Bozdemir’e yaparak sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Bugün Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın ardından başvuru yapan Yamaç Kaya Cumhuriyet Halk Partisinden aday olan beşinci isim oldu. Yarın mesai saati bitiminde sona erecek olan başvurulardan önce bir kişinin daha adaylığını açıklayacağı bildirildi.

whatsapp-gorsel-2023-12-04-saat-19-12-59-1756a84a.jpg

Cumhuriyet Halk Partisinden Marmaris Belediye Başkanlığı için bugüne kadar adaylıklarını açıklayan isimler; Acar Ünlü, Fatma Gebeş Çimen, Perrin Helvacı, Mehmet Oktay ve Yamaç Kaya oldu.

Ak Parti’den Marmaris Belediye Başkanlığı için bugüne kadar adaylıklarını açıklayan isimler; Erkan Kandemir ve Elmas Ulupınar oldu.

Diğer Partilerden henüz bir adaylık başvurusu yapan isim belirtilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.