CHP Marmaris Seçim ofisini hizmete açtı

CHP Marmaris Seçim ofisini hizmete açtı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçim çalışmaları için CHP Marmaris ilçe yönetimi seçim ofislerini faaliyete geçirdi.

Açılışa 27.dönem CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tarhan, Gençlik kolları başkanı Reha Ulugergerli, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Kemeraltı Mahallesi 99.Sok. No:15 (Abdi İpekçi Parkının arkası) adresinde hizmet verecek olan seçim ofisinin açılışında İlçe Başkanı Avukat Zekican Balcı ‘’ Türkiye’nin yeni yüzyılında değişim şart. Bizler Genel Başkanımız ve CumhurBaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde mücadelemizin ve halkımızın daima arkasında ve yanında olacağız. Sana Söz diyerek yola çıktık sözlerimizin hepsini yerine getireceğiz’’ dedi.

Tüm vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu belirten CHP üyeleri herkesi çay içmeye ve sohbet etmeye seçim ofislerine davet ettiklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.