CHP MARMARİS İLÇE BAŞKANI BALCI İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP MARMARİS İLÇE BAŞKANI BALCI İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Avukat Zekican Balcı bugün Muğla İl Parti binasının önüne giderek il başkanlığı için aday olduğu açıkladı.

Balcı’ya Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras, Milletvekili Av.Cumhur Uzun, önceki dönem CHP Milletvekillerinden Burak Erbay, Mürsel Alban ve Marmaris Belediye başkan Yardımcıları Ali Zağlı, Burak Demirtaş, İhsan Öztürk ve çok sayıda partili destek vererek yanında durdu.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı, 23 Eylül’de yapılacak olan CHP Muğla 38. Olağan İl Kongresinde, İl Başkanlığında adaylığını açıkladı. Zekican Balcı, Parti il binasının önünde yaptığı açıklamada “Büyük Türk Milletini ayağa kaldıracak olan yine Cumhuriyet Halk Partisidir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk bizlere gösterdiği hedefe daha sağlam adımlar ile yürümek zorundayız. İşte Bu yüzden Gençliğe Hitabeden aldığım talimat ve tüm devrimci ruhumla CHP Muğla İl Başkanlığı’na aday olduğumu büyük bir mutluluk ve gururla sizlerle paylaşmak istiyorum. ‘’Bağımsızlık benim karakterimdir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün evladı olarak hiç kimseden icazet almadan, hiç kimsenin adamı olmadan siz değerli partililerimizin huzurundayım. Tek isteğim ve hedefim 100 yıllık bir çınar olan partimizin Muğla’da daha iyi yerlere gelmesine katkı sunmak ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşma mücadelesinde milletime hizmet etmektir. Güzel şeyler inandığında, daha güzel şeyler sabrettiğinde, en güzel şeyler ise hiç vazgeçmediğinde gelir. Hiç vazgeçmeyenlerle çıktığımız bu yolda beni cesaretlendiren ve yoluma yoldaş olan ilçe başkanlarıma, belediye başkanlarıma, milletvekillerime ve tüm partililerimize sonsuz teşekkür ederim” sözlerini kullanarak ‘katılımcı,güçlü, demokratik güçlü bir Muğla örgütü vizyonu ile yola çıkıyoruz ‘’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.