CHP MARMARİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜNLÜ'YE COŞKULU KARŞILAMA

CHP MARMARİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜNLÜ'YE COŞKULU KARŞILAMA

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Marmaris Adayı için dün gerçekleşen MYK toplantısının ardından parti meclisinde onaylanan isim Acar Ünlü oldu.

Daha önce Marmaris’te CHP İlçe başkanlığı ve Belediye meclis üyeliği yapmış ve Gençlik kollarından itibaren parti için görev almış Acar Ünlü, bugün araç konvoyları, davul ve zurnalar eşliğinde karşılanmak üzere Ankara’dan Marmaris’e geldi.

Acar Ünlü’nün babası, Armutalan Belediyesinin son başkanı Muhammet Ünlü “Zamanında ben belediye başkanıydım, ama insanın çocuğunu böyle bir başarı ile görmesi çok mutluluk verici. Ben şu anki mutluluğumu ifade edecek kelimeler bulamıyorum, oğlumun Ankara’dan dönüşünü böyle kutladık, 31 Mart gecesi daha da coşkulu bir kutlama yapacağız. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Taşhan mevkii önünde Marmarisliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Ünlü, konvoylar eşliğinde basın açıklaması yapmak üzere CHP İlçe binası önüne geldi. Törene CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan da katıldı.

Özcan “Marmaris kararını vermiş, seçim gecesinde yine gerekeni yapacak ve sosyal belediyecilik anlayışıyla şeffaf, adil, yönetilebilir bir anlayışla yine Marmaris’imizi kucaklayacağız. Çünkü burada umut var, adalet var, hizmet aşkı var. Acar başkanımla beraber çok güzel işler yapmaya hazırız, yolumuz açık hedefimiz iktidar olsun.” dedi.

“Artık yarışa başlama zamanı”

Acar Ünlü “10 yıl önce aktif siyasete, memleketimize hizmet eme görevine Meclis üyeliğine aday olmuştuk. Çok şükür, meclis üyeliğim sonrasında ilçe başkanlığımla birlikte memleketime hizmet etmeye başladım. Bunlar hep sizlerin sayesinde oldu, başta genel başkanım Özgür Özel olmak üzere hepinize teşekkür ederim. 2019’da da denedik, bayrağımızın Marmaris’ten inmemesi için savaş verdik. Artık yarışa başlama zamanı, artık Marmaris için planlarımızı hayata geçirme zamanı. Hayalini kurduğumuz projelerimizi halkımıza anlatma zamanı. Bu denizi yeniden çizmeye, sularını maviye boyama zamanı. Balıkları, martıları üstüne koyma zamanı.” İfadelerini kullandı.

“Çocuklarınıza parmakla göstereceğiniz bir başkan olacağım”

Açıklamasının bitmesinin ardından vatandaşla kucaklaşan Acar, “sizlere güveniyorum, çocuklarınıza parmakla göstereceğiniz bir başkan olacağım” diyerek kendisine destek vermek isteyenlerle kucaklaşarak fotoğraf çekildi.

CHP ilçe binasının altındaki sokakta yapılan açıklamanın ardından Acar Ünlü Milletvekili Gizem Özcan ile birlikte binasına geçerek partililer ile yapılacak seçim çalışmaları ile ilgili görüşmeler yaptılar.

whatsapp-image-2024-02-03-at-16-40-44.jpeg

whatsapp-image-2024-02-03-at-16-37-01-3.jpeg

whatsapp-image-2024-02-03-at-16-37-01-1.jpeg

whatsapp-image-2024-02-03-at-16-37-01.jpeg

whatsapp-image-2024-02-03-at-16-33-15.jpeg

whatsapp-image-2024-02-03-at-16-14-38-2.jpeg

whatsapp-image-2024-02-03-at-16-14-38.jpeg

whatsapp-image-2024-02-03-at-16-27-14-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum