CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL 'HARAMİLERE OY VERMEYİN'

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL 'HARAMİLERE OY VERMEYİN'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Marmaris’te düzenlenen mitinge katıldı.

Marmaris 19 Mayıs Meydanında konuşan Özel, “Büyükşehir belediye Başkan adayı Aras, tüm desteğim Marmaris için Ünlü’ye dedi. Türkiye’deki en iyi projeleri Marmaris’te uygulayacağız. Acar Ünlü’nün bir omuzunda Mansur Yavaş’ın diğer omzunda Ekrem İmamoğlu’nun eli hep olacak söz veriyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Pazar günü 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim çalışmaları dahilinde düzenlenen mitingde Muğlalılara seslendi. İktidara çevre ve ekonomi politikaları üzerinden seslenen Özel, iktidarın yanlış uygulamalarının takipçisi olacaklarını söyledi. Marmaris 19 Mayıs meydanında düzenlenen mitinge Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, CHP Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun, Gizem Özcan, Süreyya Öneş, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün,Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü ve diğer ilçe belediye başkan adayları ile partililer katılım sağladı.

Marmaris’te yapılan mitingte CHP il başkanı Avukat Zekican Balcı, seçimler öncesinde aldıkları kararlar ve tutumlar ile ilgili bir konuşma yapmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras kürsüye davet edildi.

“Marmaris Yat limanı Marmaris Belediyesi tarafından yönetilecek”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras Marmaris mitinginde yaptığını konuşmada ‘’ İmkânlarımızı birleştireceğiz Acar başkan neyse ben de oyum. Ayrı yok gayrı yok bütün yetkilerimi kendisiyle paylaşacağım buradan huzurunuzda söz veriyorum. öncelikle şu Liman meselesini bir ortadan kaldıralım Limanı ayırıyoruz arkadaşlar limana ayrı bir şirket kuracağız. Yolcu gemileri gelmiyor bir sıkıntı var şirketle görüşeceğim dünyada kruz limanları işletenleri de Marmari s'e seçimden hemen sonra getiriyorum. Kapalı çarşının sıkıntısı olan yağmur suyu ve yukarıdan gelen o sıkıntısını da oluklarını hemen sonra beraber çözeceğiz. Bunun dışında alt yapı sorununu da çözeceğiz. Ondan sonra Selimiye, Turgut, Hisarönü buraların kanalizasyonunu da önümüzdeki dönemde yapacağız. Şu anda biliyorsunuz zaten Bozburun’a doğru bir su projesi başladı susuz olan köylerimize su gidiyor o atık suyu da yönetmek için acilen atık su arıtma tesislerine bölgeye kazandırmamız lazım. Marmaris benim Marmaris’im 13 tane ilçem var her biri benim evladım gibi olacak. ‘’ diyerek asli görevlerini yapacağını ve bunların namus borcu olduğunu ifade etti.

Aras’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Marmaris Belediye Başkan adayı Acar Ünlü Marmaris’i güç birliği ile yöneteceklerini belirterek ‘Biz Marmaris'e güveniyoruz biz size güveniyoruz ve siz de bize güveniyorsunuz bunu çok iyi biliyoruz. Marmaris İttifakı’na güveniyoruz Marmaris ittifakı bize sahip çıkacak Marmaris'e sahip çıkacak pazar günü karanını verecek ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını yeniden Marmaris'te devam etmesini sağlayacak yeni bir dönem başlatıyoruz’ dedi.

‘Herkese tek tek anlatın’

19 Mayıs meydanını dolduran Marmarislilere seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel “ayaklarımda derman yokken dizimin bütün gücüyle koştum geldim hasta yatağından kalktım geldim. Şimdi hepinizin şöyle bir görevi var Pazar günü oy kullanmaya kadar bütün komşularınıza, esnafsınız müşterinize, öğretmenseniz okuttuğunuz öğrenciye, sanayide iseniz aracını tamir ettiğiniz müşteriye. Alışveriş yaptığınızı esnafa, tarla komşunuza, ev komşunuza, geçmişteki Asker arkadaşına mümkünse tek tek ulaşarak şunu anlatacağız. Eğer CHP dışında başka bir partiye, Acar ünlü dışında başka bir adaya oy verirseniz Ak parti kazanacak. Ama Acar Ünlü’ye oy verirseniz sadece CHP kazanmayacak iyi Partililerde kazanacak, demokratlarda kazanacak, Marmaris kazanacak, Atatürkçülerde kalacak, bunu anlatmamız lazım. Bakın CHP dışında atılan her oy hangi partiye atılırsa açılsın pazar günü AKP'ye atılmış demektir” dedi.

‘bir ilde bir ilçede turizm olacaksa bunu turizm bakanlığı yapacak’

Özel sahneden iktidar adayına seslenerek ‘ Cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye iki ayyaş dediğini unutturmak istiyor. Bir ilde bir ilçede 12 ay turizm yapılacaksa bunu turizm bakanlığı yapacak doğru politikalar ile yapacak.’’ dedi.

Genel Başkan Özgür Özel, sahneden iktidara ve emeklilere de seslenerek, Emekli maaşlarının enflasyon karşısında çok eridiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Marmarisli vatandaşlara ülkenin her yerindeki en güzel projeleri Marmaris’e getireceklerini belirterek‘’ Acar Ünlü’nün sağ omzuna Mansur Yavaş’ın eli, sol omzuna Ekrem İmamoğlu’nun eli konacaktır söz veriyoruz. Pazar Günü Acar Ünlü gibi pırıl pırıl bir genci göreve getirip onlara kendimize Emanet edeceğiz. Marmaris üzerindeki bütün hesapları bozmanın da bir tek yolu var ve Marmaris'e kendin namusu gibi koruyacak Marmaris için tüm gücü ile çalışacak ‘’ diyerek destek vermeleri için çağrıda bulunup Marmarislilere çok güvendiğini ifade etti.

dsc02546.jpg

dsc02501.jpg

dsc02505.jpg

dsc02369.jpg

CHP genel başkanı katılımı ile yapılan mitingin ardından Türk Müziği sanatçısı Onur Akın sahneye çıkarak konser verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.