CHP Adayı Gizem Özcan; “418 milyar doları saymak 50 yıl sürüyor”

CHP Adayı Gizem Özcan; “418 milyar doları saymak 50 yıl sürüyor”

CHP 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı ve Parti Meclis üyesi Avukat Gizem Özcan, “418 milyar doları dünyanın en hızlı para sayma makinasıyla saymaya kalksak 50 yıl sürüyor” dedi.

Menteşe’ye bağlı Düğerek Mahallesine çıkartma yapan Millet İttifakı üyeleri yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Cumhuriyet kahvesinde düzenlenen programa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Adayı Gizem Özcan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, Millet İttifakı il ve ilçe başkanları katıldı.
Miting havasında geçen programda konuşan CHP Muğla Milletvekili Adayı Avukat Gizem Özcan, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu söz verdi. Ülkemize 418 milyar doları geri getirecek. Bu hepimizin kullanması gereken kaynaktır. 418 milyar dolar deyince ağzımızdan kolay çıkıyor ama dünyanın en hızlı para sayma makinasını getirsek o parayı saymak 50 yıl sürüyor. Böyle büyük bir para. Her zaman bizim yapacağımız projelerle ilgili diyorlar ya vaad bunlar ama kaynak nerede? Kaynak var. Bizim ülkemizin kaynakları son derece fazla önemli olan bu kaynakların doğru kullanılması” dedi.

whatsapp-image-2023-05-11-at-10-13-41.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.