Bisikletseverler 5. Kez Boostcamp’te Buluşacak

Bisikletseverler 5. Kez Boostcamp’te Buluşacak

2018 yılından bu yana ülke genelinde farklı konseptlerde, farklı lokasyonlarda bisiklet tatilleri/kampları olarak organize edilen Boostcamp, 29 Mart-02 Nisan 2023 tarihlerinde Marmaris’te gerçekleştirilecek.

2018 yılından bu yana ülke genelinde farklı konseptlerde, farklı lokasyonlarda bisiklet tatilleri/kampları olarak organize edilen Boostcamp, 29 Mart-02 Nisan 2023 tarihlerinde Marmaris’te gerçekleştirilecek. 200 den fazla bisiklet kullanıcısı ilk gün Marmaris’ten Bodrum’a varılacak, akşam Bodrum’da konakladıktan sonra ertesi gün Datça feribotu ile Marmaris’e geri dönecek. Bölgede ilk defa Boostcamp tarafından önce Türkiye’ye ardından dünyaya tanıtılan ve dünyaca bilinen bisiklet dergilerine kapak olan meşhur Kıran tırmanışı yapacaklar.

Çocuklarda katılacal

Bu yıl ilk defa çocuklara özel program başlayacak. Yüz Bin Koş Bisiklet Kulübü’nün yönetiminde hazırlanan bu program sayesinde artık bisiklet sever anne ve babalar sürüşe çıkarken çocuklar da kendi antrenmanlarını yapabilecek. Program dahilinde 6 – 17 yaş arasındaki çocuklar tüm gün seviyelerine göre oyunlarla birlikte bisiklet dersi yapacakları bildirildi.

Çok farklı rotaların oluşturulduğu organizasyonda bisiklet tutkunları hem gezecek hem öğrenecek.

Kayıtlar www.boostcamplive.com adresinde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.