BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM MARATONU’NA BAŞLADI

BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM MARATONU’NA BAŞLADI

31 Mart yerel seçimlerin yaklaşması ile Belediye Başkan adaylarının isimleri netleştikten sonra seçim maratonuna hızlı bir başlangıç yaptılar.

Partilerin adayları kesinleşmesiyle birlikte seçim çalışmaları da hız kazandı.

Adaylığı ilk kesinleşen İYİ Parti Marmaris Belediye Başkanı Adayı Ali Acar seçim maratonuna esnaf ziyaretleri ile başlarken, halk ile bir araya gelerek isteklerini ve ihtiyaçlarını dinledi. “Marmaris Yeniden İYİ olacak” sloganını kullanan Acar, esnaf ziyaretleri ile birlikte mahalle ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

4546d518-427f-4883-a056-7abc0c932782.jpeg

AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı seçim çalışmalarına Kamu ve halk ziyaretleri ile başladı. Halkın sorunları dinleyerek ne gibi çözümler üretilebileceğini konuşan Yazıcı “Netsel Marina Esnaf Ziyareti, Albatros Marina çalışan ziyareti, sanayi sitesi esnaf ziyareti, Kırsal mahalleler, otogar ziyareti” başta olmak üzere birçok ziyaret gerçekleştirdi.

95ee8f20-6a62-41a0-8d7c-de202daac00d.jpeg

3 Şubat 2024 tarihinde Adaylığı açıklanan CHP Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ise seçim çalışmasına Baba ocağı olan Turgut Mahallesinden başladı. Ziyaretlerine devam eden Ünlü seçim sürecinde ve sonrasında neler yapacağından ve projelerinden bahsederek maratona hızlı bir giriş yaptı.

c719bd9c-7f66-4d2a-9c2d-6e6e5cf7eb4e.jpeg

Bağımsız Aday Emekli Polis Memuru Metin Gürbüz’ün henüz basın açıklaması bulunmazken bu süreçte ne gibi projelerle ortaya çıkacağı merak ediliyor.

Bu süreçte, siyasi partilerin Belediye Meclis Üyeleri'nin 20 Şubat'ta netleşeceği belirtildi. Seçim sürecinin hız kazandığı bu dönemde, adaylar ve partiler, vatandaşların beklentilerini dikkate alarak kapsamlı ve etkili projelerle seçmenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapılan araştırmalara göre 2023 Genel seçimlerde 73. 478 kişi oy kullandı. Marmaris'te yerel seçimlerde bu oy kaça bölünecek ve kime gidecek? Tüm adaylar oy fazlalığını almak için projelerini yarıştıracaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.