BAŞKAN ADAYI YAZICI BAŞKAN OKTAY’I ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ADAYI YAZICI BAŞKAN OKTAY’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret ederek seçim süreci ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Ziyareti için AK Parti Adayı Serkan Yazıcı’ya teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris'te huzur ve barış içinde, nezaket dolu, saygıyla geçecek bir seçim süreci diliyorum. Tüm adayların da buna dikkat edeceğini biliyorum” diye konuştu.

5 yıllık görev sürecinde Marmaris’e yaptığı hizmetler için Marmaris yaşayanı olarak teşekkürlerini ileten Başkan adayı Serkan Yazıcı ‘ Başta mevcut Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Oktay olmak üzere, bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş olan tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Milletimize hizmet etmeye devam eden belediye çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Her ne kadar siyasi bir seçimle başkanlık yarışı sürse de, 1 Nisan sabahı itibariyle Parti rozetleri çıkar, Anlı Şanlı Türk Bayrağımızı yakamıza takar, adalet ve eşitlik kavramıyla tüm Marmaris'imiz için çalışmaya başlarız ‘’ sözlerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2024-02-12-saat-14-47-15-ca6b642b.jpg

serkan-yazici-ziyaret-2.jpg

whatsapp-gorsel-2024-02-12-saat-14-50-36-713bee12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum