AYAYDIN ' CUMHURBAŞKANIMIZDAN MARMARİS VE FETHİYE KÖRFEZLERİNİN TEMİZLİĞİ İÇİN TALEPTE BULUNDUM'

AYAYDIN ' CUMHURBAŞKANIMIZDAN MARMARİS VE FETHİYE KÖRFEZLERİNİN TEMİZLİĞİ İÇİN TALEPTE BULUNDUM'

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Aydın Ayaydın’ın İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası açıklama yaptı.

Ayaydın ''Yaklaşık 1 aydır, Muğla’nın ilçelerini karış karış geziyorum. Sorunları yerinde görerek, ilgililerden ve hemşehrilerimden gelen şikayetleri de rapor haline getiriyorum. İstanbul’da Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek, Muğla ile alakalı sorunları iletme fırsatı buldum.
Fethiye ve Marmaris körfezleri başta olmak üzere denizlerin temizliği için acil yardım talebinde bulundum.'' dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayaydın açıklamasının devamında
''Seydikemer Belediye Başkanı başta olmak üzere Seydikemerliler’in bir an önce bitirilmesi için yoğun çaba gösterdiği Karabel tüneli ve bu tünelle bağlantılı ölüm yolu olarak bilinen Söğüt-Seydikemer yolunun acilen yapılması için de destek istedim.'' sözlerini kullandı.
Prof. Dr. Aydın Ayaydın ayrıca ''Muğla’ya çok değer veren, yerel belediyecilik anlamında birikmiş pek çok sorunu olduğunu gören bir liderimizin olması bizim için büyük bir şans. Muğlalı hemşehrimin sorunu, benim sorunum. Dediğim gibi; bu sorunları çözmek için hangi kurum olursa olsun kapısında yatacağım, peşini bırakmadan konuları takip edeceğim. '' diyerek kazananın Muğla olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.