Avukat Cumhur Uzun Ortaca'da seçim çalışmalarına devam ediyor

Avukat Cumhur Uzun Ortaca'da seçim çalışmalarına devam ediyor

Seçime kalan son 7 gün içerisinde çalışmalarına devam eden Avukat Cumhur Uzun pazar gününü Ortaca'da hemşehriler ve esnafla bir araya gelerek geçirdi.

Programına Ortaca İlçe Başkanlığıyla birlikte kırsal mahallelerden başlayan Avukat Cumhur UZUN burada tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Millet İttifakımızın, "Ortak Politikalar Mutabakat Metni" kapsamında hem üreticiye hem de tüketiciye nefes aldıracak olan tarım destek uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Ortaca ilçemizin Karaburun Mahallesi'nde gerçekleştirdiği bir halk toplantısında sorulan, "Vekilliğinizin çoğunu Muğla'dan mı yoksa Ankara'dan mı yöneterek geçireceksiniz?" sorusuna;

Ülkemizin geldiği mevcut durumun sebebinin, Ankara'da ortak akıl olmaksızın tek adam tarafından alınan kararlar olduğunu ve bu sorunun çözülebilmesinin ancak yine parlamento da belirlenen ortak aklın adem-i merkeziyetçilik ile yerel yönetimlerin güçlendirilerek çözüldüğü modeli benimsediğini belirtti. Durum bu iken kendisinin Muğla'nın Milletvekili olmak üzere yola çıktığını vurgulayan UZUN, Ankara'da mecliste bulunması gereken günler dışında Muğla'ya gelerek yine vatandaşlarla bir arada olmak ödeviyle bu yolda ilerlediğini söyledi.

Mevcut iktidarın yönetim süresi boyunca uyguladığı yanlış Politikalar ile arsa fiyatlarının fahiş artışı ve tarım faaliyetlerinde ki gelirin değersizleştirilmesinden dolayı yeni nesil için, tarıma elverişli alanları satmak bölgenin mevcut tarım kültürünü devam ettirmekten daha cazip hale geldi diyen Avukat Cumhur UZUN mevcut politikanın devam ettirilmesi halinde hayvansal ve tarımsal ürünleri, mumla arar hale geleceğiz endişesi olduğunu söyledi.

Bulunduğu toplantılarda milletvekilliğinin, aynı avukatlıkta olduğu gibi vekillik ilişkisi barındırdığı söyleyen Uzun, sizin sesiniz olabilmek daha iyi bir Türkiye olduğunu gösterebilmek için bu yoldayız dedi ve kurucu değerleri ile ancak güzel günlere erişilebileceğini söyleyen Avukat Cumhur UZUN gerçekleştirdiği halk toplantılarında vatandaşlara, gelin ülkemizin ikinci yüzyılını yine bir Kemal'le ve güçlü bir parlamentoyla taçlandıralım dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.