AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI MENTEŞE’DE KUTLANDI

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI MENTEŞE’DE KUTLANDI

Menteşe Belediyesi, Avrupa Komisyonu’nun sürdürülebilir kentsel hareketlilik konusundaki öncü farkındalık kampanyası olan Avrupa Hareketlilik Haftasını, düzenlediği sportif faaliyetlerle kutladı

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa çapında düzenlenen ve “Şehrini Keşfet”, sloganıysa “Gelecek enerjini koru” olarak belirlenen farkındalıkta Menteşe Belediyesi’nin etkinliklerine katılanlar, hem eğlendi hem de oldukça hareketli bir hafta geçirdi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Avrupa Hareketlilik Haftası hakkında yaptığı açıklamada, “Her yıl 16-22 Eylül arası tüm Avrupa çapında Avrupa Hareketlilik Haftası olarak kabul ediliyor. Menteşe Belediyesi olarak bizler de bu programa katılıyor ve sportif faaliyetlerle bu haftayı kutluyoruz. Spor yapmak, hareket etmek sağlık bir yaşam için çok önemli. Menteşe’de 7’den 70’e her vatandaşımızın spor yapması için spor kompleksleri açıyor, sporun farklı branşlarında ücretsiz kurslar veriyoruz. Amacımız çocuklarımızın küçük yaştan itibaren spor yapmalarını ve sporu bir yaşam biçimi olarak ömür boyu sürdürmelerini sağlamak.” dedi.

Başkan Gümüş Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Menteşe Belediyesi’nin Karate takımını ziyaret etti.

ahsg.jpg

hgs.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-25-saat-16-07-54ajja.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-25-saat-16-07-54ahh.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.