ALİ ACAR’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

ALİ ACAR’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

İyi Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında 19 Mayıs Meydanı’nda program düzenledi.

Ekibi ve eşi Sevgi Acar ile birlikte 19 Mayıs Meydan’ındaki vatandaşları selamlayarak kalpli kurabiye dağıtan Acar, “sizleri yeniden aramızda görmek ne güzel” cümleleri ile büyük bir coşkuyla karşılandı.

Acar “Sevgili Marmaris’lilerin bu özel gününü gönülden kutluyorum. Malum seçim takvimi, kampanya içerisinde Sevgililer Günü ile aynı döneme denk geldiği için bugünü kutluyoruz. Bu siyasi demokratik bir yarış, bu yarışın güzel keyifli bir şekilde, güzel bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyoruz. Sevgi kavramı özel bir kelime dolayısı ile sevgi eksik olmasın, benim eşim Sevgi’de ömür boyu benim yanımdan eksik olmasın Allah eksikliğini göstermesin.” İfadelerini kullandı.

“Marmaris’in iyileşmeye ihtiyacı var”
Marmarisli vatandaşlar ile sohbet eden Acar, vatandaşların isteklerine karşılık “sizi anlıyorum ve size söz veriyorum, elimizden ne gelirse yapacağız çünkü Marmaris’in iyileşmeye ihtiyacı var.” Sözleri ile karşılık verdi.

Seçime az kalan süreçle ilgili soruya Acar ''birilerine rant sağlamak için verilmez. Evet Belediyeler Kamu Kurumları, Devlet kendine ait olan gayrimenkulleri kiraya verebilir satış yapabilir yap işlet devret modeli uygulayabilir. Bunlar olası şeyler ama seçime 5 ay kala mal kaçırır gibi böyle bir şeyin yapılması ve burada çok ciddi bir finans olduğunu hepimiz biliyoruz bununla ilgili İnşallah göreve geldiğimde tüm dosyaları ciddi bir şekilde inceleyip bunları denetledikten sonra gerekeni yapacağız'' dedi.

Çocukların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Ali Acar, onlara da kurabiye hediye etmesinin ardından Sevgi Yolun’daki vatandaşları ziyaret etmek üzere yola çıktı.

82fac860-93b4-4c95-913b-0c500edc97c7.jpeg

7d63d57e-38b2-473c-8a51-f982b2675dee.jpeg

7dbc7a64-3570-479d-957a-b03e7844a299.jpeg

jmpiok.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum