ALİ ACAR ‘KOLTUK SEVDASI İLE DEĞİL MARMARİS SEVDASI İLE ADAY OLDUM’

ALİ ACAR ‘KOLTUK SEVDASI İLE DEĞİL MARMARİS SEVDASI İLE ADAY OLDUM’

Marmaris’te 2004 seçimlerinin ardından 2019 a kadar üç dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan Ali Acar bugün İYİ Parti den tekrar Belediye Başkanı aday olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Marmaris ilçe Başkanı Ali Toksoy, Memleket Partisi Marmaris ilçe Başkanı Cihan Bayri, Memleket Partisi üyesi ve Belediye meclis aday adayı Serdar Karaağaç ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı duyuru toplantısında ‘Marmaris’e yakışan Başkan Ali Başkan’ tezahürat ve alkışlar arasında kurulan platforma çıkan Ali Acar ‘ son seçimlerde haksızlığa uğradık şimdi hakkımızı geri almaya geldik ‘ sözlerini kullandı.

Trafik sıkışmasını ve izdiham oluşmasını engellemek amacı ile Marmaris girişindeki İnci heykelinin yanındaki bir parkta yoğun bir kalabalık eşliğinde yapılan duyuru toplantısında Belediye Başkan adayı Acar kısa bir konuşma gerçekleştirerek destek verenlere teşekkürlerini ilettiğini ifade etti. Konuşmasının başında Kuzey Irak sınırında şehit düşen askerlerimiz ile ilgili ‘’Ben sözlerime başlamadan önce hepimizin bildiği gibi bundan birkaç gün önce tüm Türk ulusunun yüreğine ateş düştü. PKK terör örgütü 12 tane evladımızı şehit etti. Ben bu kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da başta PKK terör örgütü ve tüm terör örgütlerini lanetle kınıyor, Türk ulusunun, Türk insanının her zaman bu teröristlerin karşısında dimdik ayakta aslanlar gibi duracağını sizlerle birlikte haykırıp paylaşmak istiyorum. ‘’ sözleri ile terörü lanetlediğini belirtti.

‘Çeşitli ayak oyunları ile bir gecede haksızlığa uğradım’

Marmaris’te ilk defa ismi belirlenmiş Başkan adayı olan Ali Acar, kendisi için kurulan stantta yaptığı konuşmada ‘’ Değerli dostlarım, izin verirseniz kısa bir sizleri geriye götürmek istiyorum. Ben de sizler gibi özel sektörde turizm sektöründe faaliyette bulunurken Cenab ı Allah'ın takdiri imiş. 2004 yılında Belediye başkan adayı olduk. Kısmet böyleymiş ve sevgili Marmaris sizlerin teveccühüyle Marmaris'i yönetmek bizlere nasip oldu ve 3 dönem 15 yıl boyunca kentimize hizmet ettik. Amacımız kentin yaşam kalitesini arttırmak. Turizm bölgesi olan Marmaris'in tercih edilir kabul gören, alım gücü daha iyi misafirlere hizmet etmesini sağlamak için yatırımlarımızı hızlandırmak idi ve bunu başardığımızı inanıyorum. Aradan zaman geçti. 2019 yılında kentin geleceği için bazı endişeler duyduğum için tekrar Marmaris halkının huzuruna çıkmak istedik ve bazı ayak oyunlarıyla birçoğunuzun bildiği gibi Merkez Yürütme Kurulu'nda onaylanan ismimiz gece bir operasyonla değiştirilerek bize haksızlık edildi. ‘’

‘Kimseye kırgınlığım yok’

Ali Acar ‘’Koltuk sevdası ile değil Marmaris sevdası ile bu göreve talip oldum, Marmaris sevdalıları bir araya geldi bunun ismi ne olursa olsun. İYİ Partinin şemsiyesi altında Memleket Partisi ile birlikte biz inşallah bu yarışı önde bitirip sizlerle beraber izleyeceğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde yeni yıl var 2024 yılı önce ülkemize, ulusumuza, Marmaris'e hayır, bereket ve mutluluk getirsin. Değerli dostlarım, önümüzdeki bu 3 aylık seçim kampanyası içerisinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacağız. Hepiniz şimdiden sonra birer Ali Acar’sınız. Bu 3 aylık seçim kampanyasını hep birlikte çok iyi değerlendireceğiz kapı kapı gezeceğiz. Kimseye kırgınlığımız, düşmanlığımız, kinimiz kesinlikle söz konusu değil ve herkese bilinmeyen yönlerimizi veya yanlış bilinen yönlerimizi güzel bir şekilde güzel bir dille ifade edeceğiz. Ve 31 Mart'ta inşallah Marmaris'te tekrar göreve gelip kaldığımız yerden Marmaris'in çıtasını daha iyi yerlere getirmek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Destekleriniz ve katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Önümüzde gerçekten meşakkatli bir süreç var. Kimseyi kırmadan, kimseyi dökmeden güzel bir mutluluk ve keyifli bir seçim kampanyası geçmesini diliyorum. Katılımınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra sizler ve sevgili matematikçiler bizi takip etmeye devam etsinler. İnşallah 31 Mart'ta da Marmaris'i emin ellere, profesyonellere, namuslu, dürüst insanlara, Marmaris sevdalılarına teslim etmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun.’’ sözleri ile aday olduğunu resmen duyurmuş oldu.

whatsapp-gorsel-2023-12-28-saat-18-01-33-0141508b.jpg

whatsapp-gorsel-2023-12-28-saat-19-28-58-2ebdcee3.jpg

whatsapp-gorsel-2023-12-28-saat-19-28-58-d040927c.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.