AK Parti, yeni yılda güvenlik kuvveti ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti

AK Parti, yeni yılda güvenlik kuvveti ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Ak Parti Marmaris İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri yeni yılın ilk saatlerinde hastane ve güvenlik kuvvetlerine ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

whatsapp-image-2022-01-01-at-10-32-18.jpeg

Ak Parti Marmaris Yönetim Kurulu üyeleri her yıl olduğu gibi yeni yıla dakikalar kala hastane, hastalar ve güvenlik kuvvetlerini yerinde ziyaret ederek beraber yılbaşı geçirdi. Yapılan ziyaretlerde tatlı ikram edildi. İlk olarak Marmaris Devlet Hastanesi’ne gelen AK Parti yönetiminden Marmaris İlçe Teşkilat Başkanı Anıl Berk, İlçe Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Osman Ekinci, İlçe Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Güleryüz ve İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Ozan Saban, nöbet tutan doktor ve hemşirelere tatlı ikram etti. Acil serviste yatan hastaları da ziyaret eden partililer, sonrasında yine görev başında olan Jandarma ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

whatsapp-image-2022-01-01-at-10-32-16.jpeg

Son olarak Marmaris çarşı karakoluna geçerek, yılbaşında kalabalık sokaklarda yoğun bir tempoyla çalışan polis memurlarına başarılar diledi. AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Anıl Berk, “yeni yılda da her zaman olduğu gibi toplum yararına nöbet tutarak sağlığımızı ve asayişi sağlayan memurlarımızın yanında olduk. Kendilerine özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz. Sizler görev başında olduğunuz sürece Türkiye Cumhuriyeti her zaman daha güçlü, daha huzurlu olacak” dedi.

whatsapp-image-2022-01-01-at-10-32-17.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.