Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan, Marmarisli partililer ile bayramlaştı

Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan, Marmarisli partililer ile bayramlaştı

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Marmaris’e gelerek partililerin bayramlarını tebrik ettikten sonra, ilçenin sorunları üzerine konuştular.

whatsapp-image-2022-05-02-at-20-29-06.jpeg

Ramazan Bayramı dolayısı ile seçim bölgelerinde ziyaretler kapsamında Marmaris’e de gelen Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan’ı ilçe yönetim binası dışında İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, İlçe Yönetim kadrosu ve partililer karşıladı. Gökcan Ak Parti ilçe Kadın Kolları Başkan Vekili Başak Özkeçeli Tapan’ın kendisini karşılayan 6 yaşındaki kızına oyuncak bebek hediye etti.

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Ak Parti ilçe Kadın Kolları Başkan Vekili Başak Özkeçeli Tapan, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Peker gelen partililere bayram tebriklerini ilettiler.

‘İki yıllık pandemi döneminin ardından dolu dolu geçen bir Ramazan ayı yaşadık’

Bayramlaşma toplantısında söz alan Milletvekili Yelda Erol Gökcan ilçe binasındaki toplantı salonunda yönetim kurulu üyeleri ve partilileri buluşup ‘’ Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum Ramazan ayı bizim için bolluk ve bereket ayı ve 2 yıl pandemi den sonra ara vermiştik 17 gün sokağa çıkma yasakları vardı o günlerden bugünlere geldik Rabbimize hamdolsun. Bugün işte maskeler artık gitti, Bayramlaşmalar yine eskisi gibi birlikteyiz, beraberiz buna hamdolsun. Tabi 2 yıl boyunca gerçekten hem Ramazan ayında birlik beraberlik içinde olmayı çok özledik hem de bayramları bu şekilde kutlamayı çok özledik. Öyle olunca bu Ramazan ayı gerçekten bizim içinde çok yoğun ve bereketli geçti. Bütün ilçelerimizde, Marmaris'te dahil olmak üzere çok güzel programlar yaptı. Bizler mümkün olduğu kadar geldiğimiz her hafta sonunda ilçelerde, vatandaşımızla, teşkilatımızla, iftar programlarında, bir araya gelmeye çalıştık. Rabbimize hamdolsun bugün bayrama eriştik. Ben bayramınızı da en kalbi duygularımla kutluyorum’’ sözleri ile tebriklerini ve diğer Ak Parti Milletvekillerinin selamlarını iletti.

‘ Gönlümüz daha sık bir araya gelmekten yana’

Milletvekili Gökcan ‘Gönül istiyor ki daha sık bir araya gelelim. Meclisten her vakit bulduğumuzda her hafta sonu bölgemize gelmeye çalışıyoruz. AK Parti kurulduğu günden beri erdemliler hareketi olarak kuruldu bir vefa hareketi olarak kuruldu. O yüzden partimizin kapısı her zaman herkese açık. Bugün Rabbimize hamdolsun dünya lideri bir Cumhurbaşkanımız var, Sayın Recep Tayyip Erdoğan var ,kendisi İstanbul'da bayramı karşıladı. Bizler de milletvekilleri olarak seçim bölgemizdeyiz ‘’ dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan ekonomideki sıkıntıların sadece Türkiye’ye özel değil tüm dünyanın sorunu olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hükümeti olarak bu sorunların üstesinden gelecek olduklarını belirtti.

‘Bu yaz turizm altın yılını yaşayacak ‘

Milletvekili Gökcan ‘Yaz ile birlikte bu sezon inşallah turizmde altın yılı bekliyoruz. Özellikle geçen yıllara oranla yüzde 122 artan bir turizm anlamında ciddi beklentimiz var ‘ diyerek ‘ Geçtiğimiz günlerde sizlerde biliyorsunuz Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum bir dizi ziyaret için Muğla'ya geldi, Marmaris'e de geldik. Özellikle Marmaris'te Osmaniye köyümüze gittik, oradaki vatandaşlarımızın evlerinin son durumuna baktık. Yine Marmaris denizindeki o körfezdeki kirlilik ve yangın sonrasındaki o yaşanan sıkıntıları Sayın Bakanımız ile yerinde tespit ettik ve gördük. Önümüzdeki günlerde hızlıca o körfezin temizlenmesiyle ilgili Sayın Bakanımız talimatı verdi. Biz Bakanımıza Muğla ili ile ilgili, çalışmalarımızı dosya olarak teslim ettik ,yapılmasını istediğimiz konularla ilgili olarak küçük bir toplantı yaptık, istişare yaptık. İnşallah bayramdan sonra daha hızlı bir şekilde hep beraber sahada olacağız ‘’ şeklinde konuştu.

‘muhalefetin hayal edemeyeceği projelerimiz var ‘

Marmaris ilçe binasındaki konuşmasında ana muhalefet partisi ile ilgili eleştirilerde bulunan Gökcan ‘Bir tarafta da muhalefeti görüyorsunuz onlar altısı bir araya geliyor işte. Masanın başında sen oturdun kenarına ben oturdum işte 6 kişi burada 7'incisi masanın altında çeşitli şekilde hayaller kuruyorlar, tabi onlar sadece hayal kuruyorlar. İşte görüyorsunuz, seçime bir yıl kalmasına rağmen hala daha cumhurbaşkanı adayları belli değil. Ama büyük bir ihtimal herhalde Kılıçdaroğlu'na kalacak gibi gözüküyor. Onların hayali bizim yaptığımız işleri bile düşünemezler. O yüzden biz milletimizin ferasetine inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu vatandaş işte yerelde görüyorsunuz Marmaris Belediyesini görüyorsunuz, bir tarafta Muğla Büyükşehir Belediyesini görüyorsunuz. Bu anlamda onların yapamadığı, yani yerelde belediye büyükşehri yönetemeyen muhalefetin iktidara talip olması ya da iktidarla ilgili hayaller kurmasında açıkçası trajikomik olarak görüyorum. Bugün bir cumhurbaşkanı olmak, iktidar olmak, ülkeyi yönetmek, ülkeyi yönetmeye talip olmak çok farklı bir iş. İşte yangın döneminde gördük, sizler de gördünüz hep beraber. Yangına bir kibrit daha onlar çaktılar. Biz bir taraftan yangını söndürmeye uğraşırken bir taraftan muhalefet ile uğraştık. ‘’ sözlerini söyledi.

‘yangın helikopterimiz geldi, yenileri de gelecek ‘

Ak Parti Milletveki Gökcan ‘’ Marmaris'te biliyorsunuz yangında kullanılmak üzere yeni bir helikopter alındı. Önümüzdeki günlerde yine tekrar helikopterler alınacak. Tarım ve Orman Bakanımızı ziyaret ettiğimizde önümüzdeki günlerde bu ihalelerinin sırasıyla yapılacağına ve yangın sezonu başlamadan önce yangın işçilerimiz ve ekipmanların alınması ve uçak ve helikopterinin alınmasıyla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın talimat verdiğini, bu yönde de çalışmalar yapıldığını kendileri de söylediler ‘ dedi.

Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te Ak Partililer ile bayramlaştıktan sonra devam eden konuşmasında ‘Amacımız çocuklarımızın, gençlerimizin daha güzel bir ülkede, daha güzel bir Muğla'da, daha güzel bir Marmaris'te yaşaması. Vatandaşlarımızın yaşam standardını en iyi şekilde yükseltmeye çalışmak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Ak Parti olarak bugün bizim en büyük başarımız zaten çalışmak, çalışmak, çalışmak’’ diyerek ilçenin sorunları üzerine İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ile istişarelerde bulunarak Datça’ya gitmek üzere ayrıldı.

whatsapp-image-2022-05-02-at-20-29-14.jpegwhatsapp-image-2022-05-02-at-20-29-11.jpegwhatsapp-image-2022-05-02-at-20-28-27-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.