AK PARTİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYAYDIN:  ‘’ MARMARİS TURİZMİN BAŞKENTİ OLABİLECEK KAPASİTEDE ‘

AK PARTİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYAYDIN: ‘’ MARMARİS TURİZMİN BAŞKENTİ OLABİLECEK KAPASİTEDE ‘

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın seçim çalışmaları dahilinde Marmaris’e gelerek bir dizi ziyarette bulundu

Ak Parti İlçe binasında açıklama yapan Başkan adayı Ayaydın ‘sorunların farkındayız, çözümler için çalışacağız ‘’ diyerek Marmaris’in turizm başkenti olabilecek kapasitede olduğunu belirtti.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Aydın Ayaydın Marmaris’te Ak Parti ilçe binası ve MHP ilçe binasını ziyaret ederek partililer ile istişarelerde bulundular.

Başkan adayı Ayaydın’a MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Ak Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı ve partilerin ilçe yönetim kadroları eşlik ettiler.

‘ Bir hayata bu kadar tecrübe sığdırmak gerçekten takdir edilir’

Ak Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen Ayaydın’ın ilçe binası ziyaretinde yaptığı konuşmada ‘Aydın Ayaydın beyefendinin aday olduğunu öğrendiğimde bir hayli sevindim. Bir hayata böyle bir değerleri sığdıran, böyle bir kariyeri sığdıran gerçekten çok önemli bir değer. Sadece Muğla'nın değil, Türkiye'nin çok değerli insanlarından, donanımlı insanlarından, böyle bir Başkan ile çalışmak hepimiz için gurur ve onur kaynağı ‘’ diyerek Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı’nın adaylığından duyduğu memnuniyetini de dile getirdi.

AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı Ak Parti ilçe binasında ‘Aydın abi diyorum çünkü çok çok eskiden beri tanıdığım bir abim. Ne mutlu ki böyle bir adaylığı kabul etti. Muğla onun birikimlerinden çok yararlanacak. Dolayısıyla bizler de onun hem birikimlerinden hem fikirlerinden çok yararlanacağız. Kendisine huzurunuzda çok teşekkür ediyorum ve bir oy Serkan'a, Bir oy Aydın'a diyorum ‘’ şeklinde konuşarak seçim süreci boyunca projelerini açıklayacağını belirtti.

‘Muğla hizmete susamış bir şehir’

‘Marmaris turizmin başkenti olacak bir ilçe’

AK Parti Muğla Büyükşehir Başkan adayı Aydın Ayaydın Ak Parti Marmaris ilçe binasında yaptığı konuşmada ‘’Bugün güne güzel ülkemizin en güzel ilçelerinden bir tanesi olan Marmaris'te başlıyoruz. Gerçekten Marmaris deyince insanların içi bir kıpır kıpır ediyor. Marmaris Turizmin başkenti olacak bir yer. Ama ne yazık ki hep güzel şeylerin yanında bazı aksaklıkların, bazı eksikliklerin de olduğunu biliyoruz. Bizim görevimiz ben ve Serkan kardeşim inşallah 31 Martta Marmaris halkımız bizlere oy verirse bu göreve layık görürse eğer bu aksaklıkları, sorunları artık yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. ‘’

‘Sadece Marmaris değil tüm ilçelerin sorunlarını biliyorum ‘

Başkan adayı Ayaydın : ‘’Ben sizin gibi sizlerle birlikte en az sizin kadar Muğla'nın bütün ilçelerinin hangi sorununu olduğunu çok yakından biliyorum. Çünkü o sorunları bizzat bende, yaşıyorum. Sorunları bildiğim için bunların çözümünün de ne olacağını bilen bir insanım. Bu görevi üstlendiğim vakit ben hemen kâğıt kalemi önüme koydum. Muğla'nın bütün ilçelerini yazdım ve bu ilçeleri üzerinde hangi ilçenin hangi sorunları var Hemen kafamda belirlemiş olan sorunları kâğıdın üzerine döktüm. Sonra bir araştırma yapmaya başladım. Acaba atladığım, eksik kalan noktalar var mı diye onları belirlemeye çalıştım. Gördüm ki benim öğrenmiş olduğum, yani sorduğum soruların hepsinin cevabı zaten kafamdaki sorulardır. Onların hepsini önceden tespit etmişiz. 15 kişilik her alanda uzmanlardan oluşan bir ekip kurdum’’ diyerek tüm sorunların çözüm çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

‘Denizlerin dibindeki balçıklar temizlenecek’

Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ayaydın ‘’ Marmaris ve Fethiye ile ilgili en çarpıcı tespitim maalesef denize girecek yeriniz yok. Deniz kıyısı derseniz herkes Marmaris'e denize giriyor ama denizin dibi balçıkla dolu. Serkan kardeşimle birlikte öncelikli görevimiz hatta biz daha seçilmeden önce hemen Ulaştırma Bakanlığına temasa geçeceğiz. Çünkü sonuçta burada yaşayan halkın ve buraya tatile gelen insanların ihtiyacı. Temiz bir denize ihtiyacımız var ve süratle Marmaris denizinin dibindeki o balçıkları temizleyeceğiz. Kısa sürede olacak bir iş olmadığını ben de biliyorum. Ama bir yerden başlamamız gerekiyor. Marmaris'in denizini balçıklardan temizleyeceğiz ve içinde rahatlıkla insanların yiyebilecekleri son derece güzel, mükemmel plajlar olacak. Halkımızı, Marmaris halkını denizle buluşturacağız. ‘’

‘Gerekirse Büyükşehir ve Marmaris belediyesi ortak bütçe ile çalışacağız’

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın Muğla’nın olduğu kadar Marmaris’in de hizmete susamış bir ilçe olduğunu belirterek ‘’ biz tüm turistik olanaklara sahip, plajları olan bir Marmaris olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. O plajlarda halkımız denizle buluşacak, çoluk çocuğuyla orada vakit geçirecek ve halkın bütçesine de uygun olacak. Gerekiyorsa Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris İlçe Belediyemiz bütçeden kaynak aktararak halkımızın daha düşük imkânlarla buradan faydalanmasını sağlayacak. Marmaris halkının yaşam kalitesini arttırmak, yaşam standardını yukarıya çekmek için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü Marmaris bunu hak ediyor. Çok güzel bir ilçemiz, çok güzel bir turizm beldemiz. Doğa harikası bir yer. Her tarafı ormanlarla çevrili, milli park olan bir yerimiz. Ama ne yazık ki hizmete susamış. O hizmete susamışlığı 31 Mart'ta inşallah sonlandıracağız. ‘’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.