AK PARTİ MENTEŞE İLÇE BAŞKANI ÇİÇEK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

AK PARTİ MENTEŞE İLÇE BAŞKANI ÇİÇEK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı. Başkan Çiçek kendisi ile birlikte ekibinin de ayrılarak Belediye Başkanlığı seçimleri için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

2024 yılında yapılacak olan Belediye seçimleri için Menteşe Belediye Başkanlığına ilk adaylık açıklaması Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek'ten geldi. Akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklama ile aday adaylığını açıklayan Eray Çiçek, 2020 yılından bu yana yürüttüğü Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

Eray Çiçek yaptığı açıklamada ‘Bugün itibari ile doğduğum, doyduğum, yaşadığım, her noktasını adım adım gezdiğim, her gün nefesime nefes olan güzel Muğla’m için Belediye başkanı olmak adına 3.5 yıldır gururla yürüttüğüm İlçe başkanlığı görevinden ekibimle birlikte ayrılıyorum. 30 yıllık siyasi hayatımda bize güvenen bize inanan bize el veren tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda biz inandık sizde inanın. Muğla gülecek Menteşe gelişecek.’’ sözlerini kullanarak Menteşe Belediye Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

whatsapp-image-2023-08-22-at-22-30-25-1.jpeg

haber: Kürşat Keskin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.